Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
kombo napisał:http://allegro.pl/item889967389_wlm_la_scala_monitor_klony.html
Już widzę pocztę zasypaną pytaniami czy to na pewno oryginalna zwrotnica :mrgreen:
funiax1 napisał:nowy1 dlaczego je tak szybko sprzedajesz, tak źle to gra?
no to już poważny problem, trudno go przeskoczyć :neutral:nowy1 napisał:,i trochę akceptacji żony na 3 zestaw kolumn![]()
dolphin123 napisał:nowy1 to pokaż te zdjęcia oryginału i się wypowiedz coś na temat zwrotki w końcu.
Aczkolwiek śmiem twierdzić, że oryginału do końca nie masz :razz: (potek)
Małe WLMy dostały zwrotkę pierwszego rzędu dzisiaj tu opisaną:
4,7uF 4,7R+3,3R i na dół 1,5mH
Wzmak się nie wyłacza, nabrało to średnicy a na basie minimalnie tylko zmalało, także myślę że zbliżamy się do oryginału, o ile to nie jest oryginał, bo gra to całkiem dobrze :wink:
nowy1 to pokaż te zdjęcia oryginału i się wypowiedz coś na temat zwrotki w końcu.
dolphin123 napisał:pominales cos nowy1 :wink:
nowy1 to pokaż te zdjęcia oryginału i się wypowiedz coś na temat zwrotki w końcu.
no to cieszę się :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:dolphin123 napisał:Małe WLMy dostały zwrotkę pierwszego rzędu dzisiaj tu opisaną:
Wzmak się nie wyłacza, nabrało to średnicy a na basie minimalnie tylko zmalało, także myślę że zbliżamy się do oryginału, o ile to nie jest oryginał, bo gra to całkiem dobrze :wink:
już nie pierwszy razdolphin123 napisał:pominales cos nowy1 :wink:
lklukasz napisał:no to cieszę się :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:dolphin123 napisał:Małe WLMy dostały zwrotkę pierwszego rzędu dzisiaj tu opisaną:
już nie pierwszy razdolphin123 napisał:pominales cos nowy1 :wink:
może wrzuci jak sprzeda swoje wlm-y
nowy1, ale powiedz chociaż, czy zbliżyliśmy się do oryginały :?: