Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tak, WO wyeliminowalby 2 wadyŁukaszN napisał:Szkoda tylko ze nie siedzi w nich XT18WO ;P
3-5 warstw. ile dokladnie to nie pamietam bo to nie ja lakierowalemŁukaszN napisał:Mam pytanie odnośnie lakierowania. Ile warstw lakieru zostało położone??
idealne lustro wymaga duzo wiekszych nakladow i finansowych i pracyŁukaszN napisał:Mam pytanie odnośnie lakierowania. Ile warstw lakieru zostało położone?? Skoro miałeś juz możliwość alkierowania natryskowo, nie myślałeś nad tym, żeby położyć wiecej warstw lakieru i na koniec przepolerować, tak zeby uzyskać efekt szklanej powierzchni??
+ dużo lakieru i na koniec polerka mechanicznaPawel S. napisał:potrzeba i wypelniacz porow i bardzo duzo papieru sciernego
:?: :shock:DIGIPROCOMP napisał:Paweł, kiedyś pisałeś, że ta Vifa XT18 "gra jak stare radio"
to juz predzej - M18 gra tak sobie.dolphin123 napisał:M18WO gra średnicą jak stare radio
pl18wo09-08 zajebisty głośnik, jak trzeba szybki, jak nie wolny bas.
do 2 way nadaje sie
co do średnicy, to porównywałem go z M18WO i M18 grał jak stare radio w porównaniu do PLki. Po prostu powiem, że głośnik ma średnice, wyraźna i mi się ona podoba.
Jeżeli znajdziesz opinie o M18, to te wszystkie zdania o nim, przedstaw sobie tak jak napisałem "M18 w porównaniu z PL gra jak stare radio, bez średnicy i w ogóle tonów."
Coś mi się wydaję, że ta zwrotka była projektowana dla głośników w "tradycyjnym" froncie. :razz:lklukasz napisał:piku16, widział, widział ale uznał, że Paweł wie co robi.
Mi się też bardzo podobają. Profesjonalna robota.
piku16 napisał:Coś mi się wydaję, że ta zwrotka była projektowana dla głośników w "tradycyjnym" froncie.