Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To samo. Ludzie, już było napisane wyżej (m.in przez samego autora), że jak głośniki nie są za 5tys zł to nie znaczy ze musza byc w gołych dechach. :twisted:co byś wystrugał gdyby wpadły Ci w ręce głośniki z wyższej półki.
I niechby i kosztowały z 3tys. Byłyby dobrą polską konkurencją dla bardziej uznanych marek. Z drugiej strony ile tak naprawdę osób z tych, którzy słuchają muzyki i kupują kolumny patrzy na przetworniki zawarte w zestawach-95% nie ma pojęcia o tym, co tam siedzi. Ale skoro to uznana marka to musi być jakaś kosmiczna technologia, w końcu taka firma jak ".....- tu niech każdy wpisze sobie co tam chce" nie zrobiłaby nas w konia i nie wkładała w te high-endowe kolumny które kupuję byle czego. Większość osobników zwanych audiofilami nie ma pojęcia nawet o elementarnych zasadach akustyki, elektroniki itp. Ważna jest uznana marka, dobra recenzja w branżowym piśmie i kolorowa reklama. Wtedy dopiero prawdziwy audiofil "słyszy". Jak dla mnie spokojnie mogliby zacząć robić lepsze, bardziej zaawansowane kolumny- potencjał firma ma ogromny i szkodaby było by na zawsze została jedynie kojarzona z tanimi głośnikami. Może kiedy by więcej osób zobaczyło w sklepie porządny zestaw od STX przestaliby pisać, żę to g...a chińszczyzna.tomq88 napisał:marjano82 Moimzdaniem firma zawoaaby za tak konstrukcjoo 2-3 tys. A ludzie jakby zobaczyliz e kolumny za 3000 z s zrobione na gonikach ktre nie kosztuj nawet 100 z/sztuke to chyab by sie zniechecili.
Ludzie same paczki w zakładzie stolarskim kosztowałby ze 2-3 tysiące, dlatego że nie można położyć forniru na prasie i złożyć ścianek na 45 stopni.marjano82 napisał:I niechby i kosztowały z 3tys.
Zwykle tak pisza "tonsilowscy fanatycy", albo ludzie jak wyżej wspomniani (taki co w swoich gazetkach ze sponsorowanymi artykulami nie widzial stxa). A co c do samego pomyslu - skoro to takie proste i oczywiste to zastanawia mnie dlaczego stx jescze na to nie wpadl? Ja jakbym prowadzil wlasna firme, to od razu myslalbym o dywersyfikacji produktu i staral sie trafic do jak najszerszego grona odbiorcow. Widocznie to nie jest az taka prosta sprawa, albo firma jest zle zarzadzana...Może kiedy by więcej osób zobaczyło w sklepie porządny zestaw od STX przestaliby pisać, żę to g...a chińszczyzna.
napisz tylko skad je maszbingant napisał:czy mam podać wymiary?