• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[ Kolumny 3-drożne] el Diablo by EZO

• Autor wątku Autor wątku EZO
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
przepiękne :) nic dodac nic ując :) poprostu konstrukcja powala na kolana ...

EZO gratuluje ...

Ciesze sie ze Wam sie podoba
Naprawde bardzo wiele czasu zajelo mi doprowadzenia ich do tkaiego stanu.
Waga kolumny ze wzmakiem to okolo 40-50kg

-niska stratność
-jednolita gęstość prądu
-zminimalizowany efekt naskorkowości

Picio to nie miejsce na zadawnaie pytan nie zwiazanych z moja konstrukcja.
Takero czyn swoja powinnosc

[ Dodano: 2006-03-18, 17:42 ]
obiecane dodatkowe zdjecia:

Kurde wezcie wywalcie ten topic. Na gapienie sie na te kolumny spedzam po 5 min dziennie :P Za fajnie ci wyszly i tyle :P Wogule to jestes niedobry ze je pokazujesz :P Spac przez ciebie po nocach nie moge :P

I jak grają te tiwy ?
Warte są tej kasy ?
Nadawałyby się na suba do malego pokoju ?

BTW teraz już wiem że nagroda - TIW trafił w odpowiednie ręce :)

hmm co moge powiedziec, kjawal dobrej roboty :) piekne wykonczenie :] niejedna porzadna firma nie powstydzila by sie takich kolumienek.
Nic dodac nic ujac.

Najlepsza konstrukcja jaka tu widzialem przynajmniej wizualnie bo nie slyszalem jej jeszcze
Jak bedzie jakis spocik to jade ojca Passatem B6 bo ma duzy bagaznik i nie zdziwicie sie jak z dziwnych powodow znikne w nocy z tymi kolumnami

Jednym slowem PRZEZAJEBISTE !!!!

Brzydactwo, fatalne wykonczenie, kiepskie glosniki, design okropny. W skali od 1 do 10 maksymalnie bym dal... ...10 :)

co tu duzo pisac... zajebiste z wygladu... troche szeroko rozstawiona kopulka z midwooferem...

No cóż,autor mnie opieprzył że się w tym temacie nie wypowiedziałem.Więc sie wypowiadam,wykonanie wizualne bardzo,bardzo fajne,niemal profesjonalne.Po lini akustyczno-elektrycznej muszę przytaknąć Yoshiemu,niestety podzielam jego opinie.
A dla ciekawskich foto "w trakcie" ;]

ijjednzgxvr77r7n.jpg

Ezo jakie saplany co do twoich poprzednich kolumn bodajze tych
bedzie je chciał sprzedać ??

pozdrawiam karol

[ Dodano: 2006-03-23, 21:09 ]
Ezo jakie sa plany co do twoich poprzednich kolumn bodajze tych
bedzie je chciał sprzedać ??

pozdrawiam karol

Kurcze to juz wiem kto mi do garazu wszedl i robil foty to byl umberto :)

Mysle je jesli by sie znalazl kupic to bym odsprzedal kolumny na arn'ach ale jesli sie nie znajdzie to tez nie bede plakal na imprezy w sam raz :)

Powrót