Może coś ostatnio poprawili, ale jak na dwóch się sparzyłem to zacząłem czytać i wyszło, że seagate miało przez parę lat koszmarne ilości sypiących się dysków. Może lepiej na wszelki wypadek coś innego wybierz.HDD Seagate Barracuda 1TB
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Może coś ostatnio poprawili, ale jak na dwóch się sparzyłem to zacząłem czytać i wyszło, że seagate miało przez parę lat koszmarne ilości sypiących się dysków. Może lepiej na wszelki wypadek coś innego wybierz.HDD Seagate Barracuda 1TB
No tak, jeśli PC służy do gier to ciężko zapełnić 16gbNiecałe 5 lat temu kupiłem 16GB i do dzisiaj nie znalazłem specjalnie niczego co mogło wziąć ponad 10GB.
No tak, jeśli PC służy do gier to ciężko zapełnić 16gb
Odpal sobie dwie virtualki z SharePointem na pokładzie po czym odpal kilka instancji VS to 30gb ramu nie twoje![]()
Dla tego wolę trochę poczekać, niech ludzie potestują lub dozbierać i wtedy kupić coś lepszego na lata, niż później tracić sprzedając taniej i kupować nowsze.Mi zależy na płycie która jest stabilna i nie ograniczy możliwości podzespołów takich jak ram czy dysk ssd. Nie planuje żadnego podkręcania...