Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Może ktoś potwierdzić lub zaprzeczyć problemom z pamięciami ddr4 wyżej taktowanymi (3000,3200MHz) na płycie asus z170 pro gaming oraz słabymi (połowę niższymi) transferach z dysków ssd na tej płycie? Rozważam zakup jeszcze gigabyte ga-z170 lub msi z170a gaming m3. Czy miał ktoś jakieś dyskwalifikujace problemy z tymi płytami? Pamięci wybrałem g.skill ripjaws v 3000MHz cl15 myślę że nie będą najgorsze.
Mam nadzieję za rok lub 2 stwierdzę że niezawodność tych dysków się poprawiła bo moja cenna praca pójdzie....
Ja głównie używam wody bo w koło procka mam czysto, odkręcam 4 śrubki, odkurzaczem przejade i czysta chłodnica, duży wentylator jest cichy.Przypomniały mi się stare, dobre czasy
Dzięki bardzo za konkretną odpowiedź. Też myślałem o dysku Iridium 240GB. Jak wygląda czasowo start windowsa na tej płycie i SSD ? Czy bezproblemowo instaluje się na tej płycie Asusa windowsa?Przy 3000mHz nie mam żadnych problemów z tą płytą (Asus Z170 Pro Gaming). Mam podpięte Corsair Vengeance 16GB i lata dobrze.
Mój procek i7- 6700K/4Ghz. Tak jak poprzednicy pisali- jak wkładasz podobny procek to lepiej zakupić już lepszą płytę. Zastanów się nad i5 podobno wydajnością bardzo nie ustępują.
Mam też GoodRam Iridium PRO 240GB SATA3 póki co działa ;-) Mam nadzieję za rok lub 2 stwierdzę że niezawodność tych dysków się poprawiła bo moja cenna praca pójdzie....
Niekompatybilności płyty z dyskiem nie zauważyłem.
Dzięki bardzo za konkretną odpowiedź. Też myślałem o dysku Iridium 240GB. Jak wygląda czasowo start windowsa na tej płycie i SSD ? Czy bezproblemowo instaluje się na tej płycie Asusa windowsa?
Nie lepiej kupić za 1/3 tej ceny poleasingowego Della z dyskiem ssd i jednoroczną gwarancją?Co myślicie o laptopie Dell Inspiron 5767?
http://www.x-kom.pl/p/323421-noteboo...10-r7-fhd.html
...w zastępstwie stacjonarnego
Jak wygląda trwałość, serwis w Dellu?
Nie lepiej kupić za 1/3 tej ceny poleasingowego Della z dyskiem ssd i jednoroczną gwarancją?
Podrzuć jakiś link.