Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
o prosze, kto wrocil ![]() wkurzaja mnie osoby ktore zmieniaja samochod co pare miesiecy. jak ja juz kupie to na dekady ![]() | ![]() |
win, chrome, winamp itp itdJeżeli ciagle będa odpalane różne pliki to taki dysk niewiele da. Zapewne w tych 4GB w wiekszosci bedą siedziały pliki systemowe + pliki najczęsciej używanych programów i to wszystko.
hybrydy robi tylko segate. dane sprawdzalem na stronie producenta - skad wiec maja miec z wersja 8gb? pewnie nie zwracali uwagi z jakiego modelu kopiuja opisyPawel na allegro sa ponizej 300zl 500bg z 8gb SSD - zawsze mozesz wymienic
Po pierwsze- jaki tv? Po drugie - czy widzi filmy i uruchamia, czy tylko pokazuje foldery.
Jak udostępniasz coś przez DLNA np filmy, to musisz mieć te pliki w folderze takim jak widzi ci tv/ czyli np włączając player w tv - workgroup/ komputer zdziśka / movies. Możesz też zaadresować link do folderu, aby otwierał np. movies/filmy hd/ i tam wszystkie filmy.
Podstawowa sprawa z napisami to to, że większość tv nie czyta plików txt tylko srt. Jak masz w folderze film i napisy txt do tego filmu to musisz je przekonwertować za pomocą np To SRT Converter. Możesz zaznaczyć w programie wszystkie katalogi na dyskach w jakich masz filmy z napisami i po chwili po konwersji masz dodatkowo do każdego filmu plik srt. Teraz tv powinno wyśwetlić film z napisami :razz:. U mnie zawsze działa.
czyli mam jednak 3 lata gwarancjiNumer seryjny
Numer części Seagate
Status gwarancji
(* patrz szczegóły poniżej) Opcje
(* patrz szczegóły poniżej)
W370XXX 1EJXXXXX In Warranty
Data wygaśnięcia 02-Jul-2016
Objęte gwarancją