Właśnie przeprowadziłem eksperyment. Mam obsadzone 2 banki z 4. Po kolei sprawdzałem każdy bank po kolei każdą z posiadanych kości. Nie udało się. Możliwe, że obie padły na raz ?
Bardziej obstawiałbym płytę główną (ewentualnie procesor).
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Właśnie przeprowadziłem eksperyment. Mam obsadzone 2 banki z 4. Po kolei sprawdzałem każdy bank po kolei każdą z posiadanych kości. Nie udało się. Możliwe, że obie padły na raz ?
Asus jesli chodzi o płyty robi straszny badziew. Padaja na to samo - nie naprawiaja nawet na gwarancji -zwrot kasy.
obstawiam że padła płyta główna, ewentualnie procesor ale raczej płyta.
NVidia 8800GTX
szkoda że nie poszukałes lokalnie np. http://olx.pl/oferta/plyta-glowna-asus-p5vdc-tvm-se-s-intel-3-2ghz-CID99-ID9zZvB.html#6cda02c1a0 i nie sprawdziłeś u właściciela przed zakupem czy płyta działaKupiłem na aledrogo używaną płytę Asusa P5B z ciut mocniejszym prockiem za 115 PLN z wysyłką