Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Koszulka po JEDNYM praniu:
W takim razie ja swojej nawet nie odbieram, szkoda koperty rozklejać.Koszulka po JEDNYM praniu:
![]()
Niech mi ktoś powie w jakiej firmie my zamawialiśmy, bo ja już nie wiem w końcu![]()
Podstawowe pytanie: Napisał ktoś do nich maila / zadzwonił w tej sprawie?
Wypowiadały się coraz to mądrzejsze osoby o coraz to lepszych firmach a i tak wyszło, że zrobiliśmy za gównianą kasę gówniane koszulki w gównianej firmie.
Trzebało zamawiać w firmie, w której zamawialiśmy poprzednie koszulki - tamtą mam do dzisiaj i jest dalej ekstra nadruk.
ja i tak koszulki jak dotąd nie dostałem
proponuje zatem wpisać się, kto dostał...
1.csbiczek; 1b, 1c XL .
2. dabyl; 1c L - brak adresu
3. Tanner; 1b XL + 1b dam S.
4. Paweł S.; 1c XL + 1c dam M - brak adresu
5. dolphin123; 1c L - brak adresu
6. lklukasz; 1c, 1b L + 1b dam S - brak adresu
7. Yoshi_80; 1c, 1b XL - brak adresu
8. tom3kk; 1c, 1b XL.
9. funiax1; 1c, 1b XL.
10. kac_zor 1C,1B S.
11. Krystian Markow; 1c,1b L - brak adresu
12. cudny90; 1c L.
13. mihas66; 1c XL.
<TAK> 14. Polusek; 1B/XL, 1C/XL.
15. Dj SMS 1C/3XL.
16. mbar; 1C; XL.
17. Marko14, 1B L/ 1-2B XL zależy od rozmiaru XL-ki - co z tym Panem? zapłacił za 1 czy 2 białe? - brak adresu
18. RpLand 1C/XL, 2B/XL.
19. AIPOWER; 1C/XL.
20. Marios; 1C/XL, 1B/XL.
21. fourierek: 2C / L.
22. bartelemy 1c/XL 1b/XL - brak adresu
23. gilbert 1C/ L.
24. jaromas 1C/L.
25. alexrac 1C, 1B M
26. Maxi 1B / M.
27. Marian 1C, 1B / M.
28. AdamAudio 1B / L.
29. Żółwik 1c, 1b / L.
30. przemo-lukas 2c/XXL + dam 1c/S.
31. Tom_ek 1 C / S - brak adresu
32. Seba007 ; 1c, 1b / L - brak adresu
33. bart210 1b / L.
34. bingant 1c / L i 1c / M.
35. ir0nhide 1b / L.
36. zibi 1C XL lub XXl musze pomyśleć - i co namyślił się już? (nie wiem nawet co w takim wypadku zostało zamówione) - brak adresu
37. damw85 1b / M .
38. damiani 1b / L - brak adresu
NIE 39. Suszi 1C 1B M.
Nie zgadzam się z tym lklukasz. Wydałem pieniądze i jeżeli wtopiłem, to interesuje mnie w zamian towar o akceptowalnej jakości (a wygląda, że ten nie jest) albo zwrot kasy-proste.Uwazam, ze trzeba wystosowac mega e-mail w naszym imieniu z wyrazeniem naszego wielkiego nie zadowolenia i nedznej pracy firmy ogranizujacej zamowienie nastepnym razem mysle, ze musimy zainwestowac w porzadne koszulki np polo i oddac do "powaznej" firmy
Warto to zweryfikować i jedna biała - którą zamówiłem - być może się na coś przyda.Problem jest tylko z czarnymi? bo moja biala jest ok...