• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Koszulki diyaudio - zamówienie

Status
Ten wątek został zamknięty.
logo jak i cale forum nie sa komercyjne wiec raczej moze byc udostepnione
ja bym poszedl sie dowiedziec ile taki haft by kosztowal ;)

Dobry pomysł z tym udostępnieniem loga. Każdy będzie mógł sobie samemu zrobić i wszyscy będą szczęśliwi. :)

Maxi. Zamiast sprzedawać koszulki, które Ci zostały zajmij się reklamacją, której większość oczekuje.

Ja się miałem tym zająć - ale póki co się nie zajmuję bo chyba większość jednak olewa sprawę. Podczas pierwszej rozmowy z producentem poinformowałem go, że problem dotyczy wielu koszulek (bo kilka osób o tym tutaj pisało) co miałem potwierdzić zdjęciami. Prosiłem Was o zdjęcia - odpowiedział tylko marian, na PW odezwały się tylko dwie osoby z informacją odnośnie swoich oczekiwań co do przebiegu reklamacji.

No i teraz nie wiem co robić - albo reklamujemy albo olewamy?
Można by się w końcu zdecydować, co?

reklamujemy!

ja dostałem, jeszcze nie używana, ale wykonanie jest marne i podejrzewam, że i tak zejdzie...
mogę wrzucić dzisiaj do pralki jak wrócę z pracy ;)

REKLAMACJA!
z damskiej nie schodzi nadruk ale widac dookola cos w rodzaju ramki wiec tez to odesle

ja swojej (czarnej) jeszcze nie włożyłem wiec zdjęć uszkodzen nie zrobie bo jeszcze jest cała ;) ale z jakości nadruku nie jestem zadowolony i też byłbym za zwrotem czarnych.

oczywiście, że reklamujemy. Część zdjęć jest wrzucona w wątek więc można te wykorzystać do reklamacji.

przepraszam że dopiero teraz ale byłem na wakacjach bez kompa i neta, na zdjęciu wygląda lepiej bo robione telefonem jak coś to mogę zrobić profesjonalną lustrzanka nikkonem d700 to wtedy wszystkie szczegóły będzie widać...

Załączniki

• 201108311062.jpg
    201108311062.jpg
    91 KB · Wyświetleń: 0
Nie na temat...
Panowie, to trochę offtopic ale mierzi mnie już czekanie bez jakiejkolwiek odpowiedzi...
Ponieważ pisałem do Maxiego 3 razy na PW i nie otrzymałem odpowiedzi zapytam tutaj, może ktoś go pogoni.
Maxi, zadeklarowałeś sam, że dwa tygodnie temu otrzymam od Ciebie zwrot wpłaty za koszulki, których dla mnie zabrakło i do dzisiaj nie dostałem kasy, lub chociaż odpowiedzi.
Pytam oficjalnie na forum: kiedy mam się spodziewać pieniędzy?

Ja również do tej pory nie zobaczyłem ani dwóch zamówionych koszulek, ani zwrotu pieniędzy.

Ja również do tej pory nie zobaczyłem ani dwóch zamówionych koszulek, ani zwrotu pieniędzy.
Pięknie, temat ciągnie się dla mnie już ponad pół roku bez efektów! Nie jest to pocieszające i prosiłbym Maxiego aby się uwinął z zamknięciem sprawy.

Sent from my U20i using Tapatalk

to nie jesteście sami.
Miałem już miesiąc temu dostać, tak deklarował sam zainteresowany a tu nic. jeden wielki shit.

im dluzej maxi siedzi cicho tym wiecej wkurzonych forumowiczow sie ujawnia...
nie ukrywam ze coraz bardziej mnie to denerwuje!
wydalem pieniadze na bubla i chcialbym zeby cos z tym zrobic...

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót