Dajcie może pliki graficzne nadruku, sam sobie zamówię w dobrej firmie...
To byłby dobry pomysł dla wszystkich poszkodowanych.... o ile logo może być udostępnione ??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dajcie może pliki graficzne nadruku, sam sobie zamówię w dobrej firmie...
Maxi. Zamiast sprzedawać koszulki, które Ci zostały zajmij się reklamacją, której większość oczekuje.
Panowie, to trochę offtopic ale mierzi mnie już czekanie bez jakiejkolwiek odpowiedzi... Ponieważ pisałem do Maxiego 3 razy na PW i nie otrzymałem odpowiedzi zapytam tutaj, może ktoś go pogoni. Maxi, zadeklarowałeś sam, że dwa tygodnie temu otrzymam od Ciebie zwrot wpłaty za koszulki, których dla mnie zabrakło i do dzisiaj nie dostałem kasy, lub chociaż odpowiedzi. Pytam oficjalnie na forum: kiedy mam się spodziewać pieniędzy? | ![]() |
Pięknie, temat ciągnie się dla mnie już ponad pół roku bez efektów! Nie jest to pocieszające i prosiłbym Maxiego aby się uwinął z zamknięciem sprawy.Ja również do tej pory nie zobaczyłem ani dwóch zamówionych koszulek, ani zwrotu pieniędzy.
im dluzej maxi siedzi cicho tym wiecej wkurzonych forumowiczow sie ujawnia...
nie ukrywam ze coraz bardziej mnie to denerwuje!