być może cieńsze szybciej się "wyeksploatują" ?wiec szybkie pytanie do was - bierzemy tak samo grube koszulki jak poprzednio? czy ciensze? ja jestem za cienszymi bo bedzie wygodniej sie nosilo latem
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
być może cieńsze szybciej się "wyeksploatują" ?wiec szybkie pytanie do was - bierzemy tak samo grube koszulki jak poprzednio? czy ciensze? ja jestem za cienszymi bo bedzie wygodniej sie nosilo latem
w sensie z sitodrukiem? a nie z haftem?To moze odrazu polary?
Biała koszulka 16zł Czarna koszulka 17,5zł koszulki Fruit of the Loom Heavy T http://www.fruitoftheloom.eu/imprint2013/en/products/mens/t-shirts/61-212-0 (rozmiary w PDFie po prawej) koszty wysyłki: osoby zamawiające tylko koszulki 9zl (6,95zl polecony gabaryt B + koperta) osoby zamawiajace polar i/lub polo 11,5zl (nie znam wagi produktu, ale beda wieksze wiec pewnie i waga wieksza) PKOBP Oddział 1 w Koszalinie 64 1020 2791 0000 7202 0100 6691 Paweł Szkoda Orla 12/13 75-727 Koszalin | ![]() |
4-5 dniA jaki jest czas realizacji od dnia zamówienia?