Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
z tego co pamietam dla przenoszacych numery w orange tez byly lepsze oferty
tylko zastanawiam sie po co mi az 1gb netu w nokii gdzie net strasznie muli?W Playu jest teraz taka oferta, jak bierzesz sam numer - 1gb netu, 650min do wszystkich, umowa 12 mscy - 34,50 PLN
netto.
Jest Jeszcze taka sama opcja - 1gb, 950 min do wszystkich, umowa na 12 mscy - 44,50 netto, ale jak pisałem na firmę i bez telefonu.
czyli ten szajsung to nic specjalnego? :/Ja dzis zamienilem Wave 533 na Motorole motolux...Niebo a ziemia
Można zainstalować też dowolną nawigacje na androida, najlepsza w tym momencie to chyba sygic.
Ja za kilka minut ogłądania potrafie więcej danych pobrać.obecnie mam chyba 9mb
pawel poszukaj jeszcze HTC disire Z. telefon idealny)
http://www.electroworld.pl/produkt/h...z-------35746/
pokazywal mi go. ale nie mam zamiaru placic 300zl :/
Nic innego bym nie brał z dotykowych nokii, bo te telefony to kiedyś górowały a przy dzisiejszej technologii chociażby samych wyświetlaczy dotykowych wypadają bardzo słabo...
Nie żebym był jakimś antyfanem nokii, ale niestety firma, która swego czasu królowała w pewnym momencie przestała się rozwijać i niestety została z niej tylko nazwa.
Zawsze coś wyskakiwało. A to mikrofon przestał działać, a to głośnik charczał, wyświetlacz wylał... Pech? Statystyka jest nieubłagana o czym świadczy ilość napraw gwarancyjnych.
to musialbym poczekac do wyplaty, a tymsamym jeszcze kolejny miesiac byc na t-mobile...ja tez doplacilbym 300zl do Ztki, telefon jest mega funkcjonalny i dobrze zrobiony