Chętnie bym spróbował pomalować farbą z linku, szkoda tylko że minimalne zamówienie to 1l.
Gdyby dało się ich namówić na rozlanie w dwa opakowania to możemy wziąć testowo na spółkę.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chętnie bym spróbował pomalować farbą z linku, szkoda tylko że minimalne zamówienie to 1l.
Również malowałem tym wynalazkiemLakier firmy Troton:
http://allegro.pl/lakier-wysoki-polysk-bialy-czarny-z-audi-q7-337-i5676446608.html (LAKIER WYSOKI POŁYSK BIAŁY- CZARNY Z AUDI Q7 337)
Rozwieję częściowo twoje wątpliwościNie udaje mi się ująć tego zjawiska na zdjęciu. Lampa błyskowa podświetla te kropeczki i na zdjęciu wychodzą jak kurz...Wydaje mi się że są to malutkie wgłębienia w lustrze lakieru i w nich następuje załamanie światła.
Na szybko wyczytałem w sieci i to moje potencjalne błędy:
1. Zbyt grube warstwy.
2. Za szybki utwardzacz i/ lub rozcieńczalnik.
3. Zbyt krótki czas odparowania pomiędzy kolejnymi warstwami powłoki.
Biorąc pod uwagę moje liche doświadczenie mogłem popełnić te 3 błędy.
Zawsze pozostaje ten jeden procent. Wystarczy wyższa temperatura i będzie gazować/igiełkować do dwóch warstwach. Poza tym warstwa warstwie nie równa.Ad 1. W 99% to nie tego wina, ja lałem tak grubo że aż zaciek zrobiłem i nic takiego nie powstało.
Na pistolecie mam odwadniacz który ładnie zbierał wodę, więc to nie woda ani olej powodowała owe kraterki.
Spokojnie pomalujesz nim podłogówki na małym ciśnieniuczy kompresor stanleya 50l wystarczy do malowania natryskowego?
Ojciec opowiadał ze swojego komarka na pedału odkurzaczem malował