Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Sam planuję kiedyś sprawdzić wersję z Allegro bo zbiera również dobre opinie jak i chyba właśnie chętnych na AS zbierają bo zasilacz jest poprawiony więc chętnie poczytam opinie o nim, z tego co doczytałem to psu dobrze też mieć na lampie bo inaczej ponoć nie gra
Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Czyli innymi słowy warto pójść w zasilacz na lampieWitam miałem lamma na zasilaczu bez lampy i porównaliśmy z lamm-em znajomego który ma wersje na full wypasie z tym zasilaczem i na ecc82 sq philips , ecc88 simens zagrało to świetnie ja miałem jeszcze lampy 6N1P a ecc88 takie same jak i rezystory kondensatory więc różnica mogła być na lampie wejściowej i zasilaczu a była wyczuwalna znacznie pod alephem mini
Szczególnie jak wstawi się taką ze znacznie obniżoną emisją...szczególnie lampy mają kluczowa znaczenie
Chcesz zamienić ECC88 na ECC82? To są zupełnie inne lampy i nie obejdzie się bez zmian w układzie.
Klasyczny przykład. Było o tym sporo, irek nawet pisał. Wystarczy poszukać.Potek do połowy powoduje zmniejszenie brumu
Jeśli mógłbyś nakierowac byłoby miło.Klasyczny przykład. Było o tym sporo, irek nawet pisał. Wystarczy poszukać.
w wersji z zasilaniem lampowym
Poza tym jeszcze jedno pytanie po co w zasilaczu z postu 28, taka bateria kondensatorów na wyjściu ?
4 x 100 uF to traczej nic nadzwyczajnego
wykonać oba i się samemu przekonać jaka jest różnica.
Tego wolałbym uniknąć, bo odnoszę wrażenie, że tam wiele opinii kreują powiedzmy "wyznawcy pewnej religii". Dlatego wolałem zapytać tutaj, może ktoś z Was już to przerabiał.główny projekt jest z audiostereo i tam proponuje zapytać