Pogromco, nie kalecz pacjenta. Cudów nie ma. Ten 15 calowiec zagra w tej budzie głośno jak cholera, ale nisko nie zejdzie. Okolice 60 Hz i kaput (EBP=37). Żeby zjechał do 40 Hz to tak na oko, ze 3 razy dłuższa linia potrzebna.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pogromca mitow napisał:Natomiast co do spadku efektywnosci tunelu, to absolutnie nie moge sie z tym zgodzic, ze jest podobny do BR i wynosci 24db. Nie ma pokrycia tego w pomiarach, a juz napewno nie w odsluchu. Porownujac podczas odsluchu BR i TL na tym samym glosniku slychac wyraznie znacznie nizsze zejscie konstrukcji TL.
Comandante W napisał:Piszesz, że głośniki są inne, a Usher jest na próbę. Czy to znaczy, że wcześniej w obu liniach były takie same? Jeżeli tak, to czy wtedy występował ten problem? Czy próbowałeś wynieść linie do innego pomieszczenia i sprawdzić, czy tam problem również wystąpi? Czy sprawdzałeś z obu takimi samymi głośnikami? Ja bym raczej nieśmiało obstawiał coś z interakcją obu linii, skoro każdej pojedynczo pokój nie wadzi (ale to tylko zgadywanka).
marian napisał:-przestawiałem linie w różne miejsca,stawiałem pod kątem,nic nie dało.