• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Loudspeakershop - zbiorowe zamówienie

Status
Ten wątek został zamknięty.
Jeśli jeszcze mogę to zapiszę się na Usher T9950

Jamess8 - 4szt
Areek2 - 2szt
hansons83 - 2szt
Adam_85 - 2szt
mellowman - 2szt
kiszuriwalilibori - 2 sztuki
djrobus1 - 2szt
Alchemiq - 2szt
Sebox82 - 2szt
Lucky_Luke - 2szt
krzychu73 - 2 szt

Usher 8948A
Kiszuriwalilibori -2 sztuki
Adam_85 - 2 szt
mellowman - 2szt

Usher 8935a
roman763 - 2 sztuki
bikoz - 2 sztuki
Sunny - 2 sztuki
scythe1123 - 2 sztuki

Wkładka mikrofonowa PANASONIC WM-61A
Areek2 - 2 sztuki

Rura BR-70-220-HP
Adam_85 4szt.

Rura BR-70-160-HP
bikoz 2 szt.

Wkręt 4x25

Adam_85 50szt.

Loudspeakershop w czasie majówki nie pracował. Jutro zadzwonię ustalić jakieś szczegóły.

Tak, dzwoniłem dziś.
Głośniki są cały czas w transporcie. Z racji, że Pan Albecki nie chciał wróżyć z fusów co do daty - umówiliśmy się na telefon gdy już uda im się ustalić jakieś konkretne terminy. Musimy uzbroić się w cierpliwość!

Możliwe jest też zamówienie na Founteki w lepszych cenach. Proszę pisać do mnie na PW w tym celu, ja skompletuję listę głośników i wtedy, wg tej listy zostaną ustalone zniżki.

Dobrze wiedzieć, że nazwa tematu ma zbiorowe zamówienie 9950 a w temacie po połowie zaczęła się zbiorowe zamówienie na ogólny asortyment loudspeakershop - jako, że temat grupowego zakupu 9950 mnie nie interesował i przeczytałem jeszcze wtedy góra 2 strony bo tyle temat miał to jeden 8948A chętnie przygarnąłbym taniej (zniżki).

Chociaż jakby się to dało to prosiłbym o cenę głośnika ile by wyniosła po takim zbiorowym zamówieniu.

Ostatnia edycja:
Chociaż jakby się to dało to prosiłbym o cenę głośnika ile by wyniosła po takim zbiorowym zamówieniu.

ok 390zł
Ponieważ póki co i tak czekamy na info to możesz się jeszcze dopisać na listę.

Dobrze wiedzieć, że nazwa tematu ma zbiorowe zamówienie 9950 a w temacie po połowie zaczęła się zbiorowe zamówienie na ogólny asortyment loudspeakershop - jako, że temat grupowego zakupu 9950 mnie nie interesował i przeczytałem jeszcze wtedy góra 2 strony bo tyle temat miał to jeden 8948A chętnie przygarnąłbym taniej (zniżki).

Prosiłem o zmianę nazwy tematu, jak widać na próżno.

Jamess8 - 4szt
Areek2 - 2szt
hansons83 - 2szt
Adam_85 - 2szt
mellowman - 2szt
djrobus1 - 2szt
Alchemiq - 2szt
Sebox82 - 2szt
Lucky_Luke - 2szt
krzychu73 - 2 szt

Usher 8948A
Adam_85 - 2 szt
mellowman - 2szt
.3lite - 1 szt

Usher 8935a
roman763 - 2 sztuki
bikoz - 2 sztuki
Sunny - 2 sztuki
scythe1123 - 2 sztuki

Areek2 - 2 sztuki

Rura BR-70-220-HP
Adam_85 4szt.

Rura BR-70-160-HP
bikoz 2 szt.

Wkręt 4x25

Adam_85 50szt.

Dzięki Panowie :)

Nie na temat...
LuSzTi czy zamówienie jest na tyle pewne, że można zacząć gromadzić już resztę części do budowy ?

Informacja
Mam dwie informacje.

Pierwsza dotyczy głośników Usher. Z informacji uzyskanych od Pana Albeckiego wynika, że producent poleciał w bambuko i wysłał głośniki dopiero w piątek. Co było wielkim zaskoczeniem, bo wszyscy spodziewali się ich już na polskim cle. Czas oczekiwania od dziś to ok 5 tygodni. Jeśli ktoś z tego powodu chce się wypisać z listy - jest to oczywiście możliwe.

Druga informacja dotyczy pierwszej części zamówienia. Z racji, że wszystko się wydłuża, przedmioty z pierwszego zamówienia zostaną wysłane do mnie w tym tygodniu i jeśli ktoś z zainteresowanych chce coś od razu to proszę pisać do mnie na PW w celu ustalenia szczegółów.

Sorki panowie ale rezygnuje z T9950

Jamess8 - 4szt
Areek2 - 2szt
hansons83 - 2szt
Adam_85 - 2szt
mellowman - 2szt
djrobus1 - 2szt
Alchemiq - 2szt
Lucky_Luke - 2szt
krzychu73 - 2 szt

Usher 8948A
Adam_85 - 2 szt
mellowman - 2szt
.3lite - 1 szt

Usher 8935a
roman763 - 2 sztuki
bikoz - 2 sztuki
Sunny - 2 sztuki
scythe1123 - 2 sztuki

Areek2 - 2 sztuki

Rura BR-70-220-HP
Adam_85 4szt.

Rura BR-70-160-HP
bikoz 2 szt.

Wkręt 4x25

Adam_85 50szt.

Nie na temat...
Czy to możliwe, żeby wysłali w piątek (nota bene 4 dni temu) i szło 5 tygodni ?

Nie na temat...
Osobiście nie mam doświadczenia, ale jak masz wątpliwości poczytaj ile płynie statek z Taiwanu do Polski + cło.

Ja z zamówienia na Ushery nie rezygnuję, bo warto poczekać!
Zastanowię się jeszcze nad wkładkami mikrofonowymi.

Za późno, cała drobnica została dziś dopisana do pierwszego zamówienia i na dniach przyjdzie do mnie z pierwszą częścią zamówienia.

Eee, myślę, że jak by do Loudspikerów zagadać, to nie będą stwarzać problemów i zgodzą się wysłać to z następną partią towaru (w końcu to tylko malutka wkładka mikrofonowa). Trzeba przyznać, że, w mojej ocenie, stanęli na wysokości zadania. Kwestię opóźnienia przyjmuję jako faktycznie nie ich winę - wiem z własnego służbowego doświadczenia jak to czasami wygląda - tłumaczenie się klientowi za to, że ktoś tam dalej w kolejce "dał annusa" nie należy do najprzyjemniejszych rzeczy i momentami wręcz uwłacza godności.

Nie na temat...
Ok, ale wkładki pojadą do Ciebie LuSzTi i poczekają z wysyłką do mnie na T9950?
Wpłacić Ci kasę za wkładki, cobyś nie mroził swojej?
No chyba, że wolisz wysłać zaraz jak przyjdzie poleconym?
Wolałbym pierwsza opcję, ale dostosuję się :)

Ostatnia edycja:
Możemy mieć jedynie nadzieje, że tym razem naprawdę wysłali. Polskie firmy chyba nie maja zbyt dużego poważania za granica:)

Aktualna lista:

Usher T9950:
Jamess8 - 4szt
Areek2 - 2szt
hansons83 - 2szt
Adam_85 - 2szt
mellowman - 2szt
djrobus1 - 2szt
Alchemiq - 2szt
Lucky_Luke - 2szt
krzychu73 - 2 szt

Usher 8948A
Adam_85 - 2 szt
mellowman - 2szt
.3lite - 1 szt

Usher 8935a
roman763 - 2 sztuki
bikoz - 2 sztuki
Sunny - 2 sztuki
scythe1123 - 2 sztuki

---------- Post dodany o 10:23 ---------- Poprzedni post o 10:22 ----------

Ok, ale wkładki pojadą do Ciebie LuSzTi i poczekają z wysyłką do mnie na T9950?

Jeśli ktoś nie chce teraz tylko części swojego zamówienia to oczywiście fanty mogą poczekać u mnie do czasu realizacji całości.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót