• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Q a nie lepiej by wygladalo jak by logo diyaudio.pl dac bardziej na srodek ;] a i mozna by bylo dac do kazdgo dzialu inne ikonki, a nie tylko ten glosnik, mysle ze by bylo to bardziej przejzyste, wiadomo jaki dzial sie czyta :p

Świetny pomysł z nowymi ikonkami :) Teraz aż miło przegląda się forum.

---------- Post dodany o 20:39 ---------- Poprzedni post o 18:19 ----------

Dlaczego na domenie diyaudio.pl nie ma nowych ikonek i jest stary design forum?

Kilka postów wyżej o to samo pytałem; wyczyść cache przeglądarki, zamknij i uruchom ją ponownie.

Kurde ten vbulletin jest wypas, dodał smaczku:)

Pytanie co z główną stroną? - Myślę, że oprócz contentu fajnie by było dodać film poklatkowy z budowy kolumn ? (elementów) ?
Ustawiamy aparat w jednym miejscu z podłączonym lapkiem z odpowiednim softem i cyka w odpowiednich odstępach fotunie, bądź ręcznie cykać ;)

To mógłby być luźny konkurs np.:))))) przed oczami mam taki film poklatkowy na głównej stronie z budowy 3 dróg biganta, kozacko by to wyglądało.

Nie do końca to może fajnie wyglądać, bo kolumny musiałyby stać w jednym, nieruszanym miejscu podczas ich budowy....

Witam Panowie, niestety musze skrytykowac logo... Kto je przerobil? Wyglada bezsensu ( chodzi o zmiane koloru ), trzeba dostosowac kolory forum do logo, a nie logo do fabrycznych kolorow vbulletina...

Przecież to stare logo diyaudio tylko z kanałem alfa... Styl forum zrobić od podstaw a nie na gotowca się rzucać.

Witam Panowie, niestety musze skrytykowac logo... Kto je przerobil? Wyglada bezsensu ( chodzi o zmiane koloru ), trzeba dostosowac kolory forum do logo, a nie logo do fabrycznych kolorow vbulletina...
a mi sie tam podoba nowa kolorystyka :)

wspomnial moze ktos o uaktualnieniu linkow, np w car audio, w tematach przyklejonych?

Mi nie podoba się różna, nie wiem od czego w sumie zależna, przerwa między pisanym tekstem. Raz jest mała raz wysokości czcionki... Każdy post wygląda inaczej i średnio to wygląda...

Co można zrobić, aby usunąć powiadomienie jakie mam w lewym dolnym rogu?
Sęk w tym, że usunąłem wszystkie wiadomości(przepełniona skrzynka) i nie odczytałem 1 wiadomości, która mnie denerwuje teraz z tym powiadomieniem.

Informacja
Dodano nowy BBcode wyświetlający interaktywną mapę google'a z zaznaczonym miejscem lub trasą wpisanymi pomiędzy tagami:
[MAPA]Tu wpisujemy adres lub punkty trasy[/MAPA]

Przykłady użycia:

[MAPA]warszawa plac artura zawiszy 1[/MAPA]

[MAPA]warszawa plac artura zawiszy 1[/MAPA]

[MAPA]warszawa plac artura zawiszy 1 do Warszawa ul. marconich 5[/MAPA]

[MAPA]warszawa plac artura zawiszy 1 do Warszawa ul. marconich 5[/MAPA]

---------- Post dodany o 14:29 ---------- Poprzedni post o 12:15 ----------

Informacja
Dodany został nowy BBcode wyświetlający wyszukiwarkę google z wpisanym określonym zapytaniem między tagami:
[google]diyaudio.pl[/google]

W działaniu:
[google]diyaudio.pl[/google]

Ja bym Q proponował w wolnym czasie spisać cały nowy zbiór BBcode i przykleić go, aby w każdej chwili szybko można było wyszukać interesujące nas tagi. Z tego wątku zrobi się niedługo dobrych naście stron i ciężko będzie z szukaniem..

Jak jedną klatkę chcesz na ekranie mieć kilka s to ok, ale to już nie jest film:) Jak ma być film to należałoby szybko przerzucać te klatki a każda z innego ujęcia gubiłaby się oglądając to dzieło... ;)

no wiedze, ze caly czas sie cos dzieje:
nowe odznaczenia
zniknely punkty reputacji

Q co tam ciekawego jest jeszcze w nowym silniku co moglo by nam sie przydac?
Moze posty wygasajace? ;)

Q myślę że warto by było uściślić:

* Dodaj jako przyjaciela
* Send Private Message
* Dodaj do Listy Ignorowanych
* Znajdź wszystkie posty
* Znajdź wszystkie rozpocząte wątki
* Zobacz artykuły
* Odwiedź blog

Albo po polsku albo po angielsku a nie tak i tak ;) Niżej w/w po wejściu w czyjś profil też jest raz po polsku raz po angielsku

Powrót