• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Niestety nie posiadam w zaawansowanej edycji posta okienka z wyborem funkcji.

Tip, offtopic itd.

Wcale nie mam tej ramki.

Używam firefoxa , sprawdzałem też na ie.

Może w ustawieniach profilu masz jakiś domyślny edytor tekstu włączony lub cos tego pokroju

Wskazówka
Twój profil -> W kolumnie Moje ustawienia po lewej stronie Moje konto->Ogólne ustawienia->Pozostałe opcje->Standardowy edytor - Dodatkowe kontrolki

Ostatnia edycja:
Mam pewną sugestię do tematu http://diyaudio.pl/showthread.php/21258-Forumowy-fachowiec-poszukiwany!
Może lepiej było by stworzyć nowy dział na forum/ zamiast "Na luzie" odzielić osobny na głównej stronie np.

" Ogłoszenia i usługi" i tam podzielić na np:

- sprzedam/kupie/oddam/zamienię
- oferuję usługi
- okazje na allegro
- wypromuj swoją aukcję
- z kim nie robić interesów

Co wy na to? Sam chciałbym zlecić komuś kilka rzeczy do zrobienia, a nie wiem z kim się najlepiej skontaktować :glare:

Co Panowie myślicie o możliwości ustawienia wygasania posta po x dniach w dziale ogłoszeń? Uporządkowało by to trochę dział ogłoszeń? :)

codziennie po 00:00 leci skrypt, ktory usuwa ogloszenia jesli sa one starsze niz 14 dni,
w smietniku jest to samo lecz, 30 dni

No tak, moderowanie musi mieć też jakieś cienie.
Jestem za tym, by skoro trudno szczególnie osłodzić moderom byt, przynajmniej im go niefrasobliwie nie obrzydzać.
Tomku, może da się zrobić taką opcję, dyskretną, jakiś poręczny przycisk dla specjalnych zastosowań, choćby malutki? Obiecuję go nie używać :).

Nowe posty w nowych kartach?
A jak user jakis lognie sie i bedzie miec 1200 postow?

Otworzy mu sie 300 zakladek i zabije sobie przegladarke.
Nikt tego noe stosuje.

Wiem ze wy wyjadacze czesto jestescie i macie parenascie postow z paru tematow, ale co ma zrobic user, ktory nie wie o takiej funkcjonalnosci.

A nie dałoby się zrobić takiego sprytnego wytrycha przypisanego tylko do kont moderskich i widocznego tylko dla nich? Zwykłego usera faktycznie lepiej nie wodzić na pokuszenie.

Powrót