• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mikrofon pomiarowy

• Autor wątku Autor wątku gi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
- Yoshi_80
- CASHpirovski - 1szt
- raven1985 - 1szt
- Marios - 1szt.
- Hermes -1szt

Zaletą dytonów jest indywidualny plik kalibracyjny
ten plik kalibracyjny jest tu w sumie najważniejszy.
myślę że warto by było porównać plik kalibracyjny który daje producent z plikiem kalibracyjnym który wykonuje firma Crossspectrum.
próbowałem coś takiego zrobić w SW, jednak pliku od producenta nie chce mi SW zaimportować , za to plik z Crosspectrum bez problemu czyta.

może ktoś by chciał żeby mu przesłać oba pliki do porównania?

można by ocenić ile są warte pomiary fabryczne. tu zakładam jako referencyjne pomiary wykonane w Crosspectrum.

Ostatnia edycja:
- Yoshi_80
- CASHpirovski - 1szt
- raven1985 - 1szt
- Marios - 1szt.
- Hermes -1szt
- jamess8 - 1szt

UWAGI MODERATORA
Panowie do grupowych zamówień jest odpowiedni dział!
Prosze przenieść tam swoje zamowienie

ten plik kalibracyjny jest tu w sumie najważniejszy.
myślę że warto by było porównać plik kalibracyjny który daje producent z plikiem kalibracyjnym który wykonuje firma Crossspectrum.
próbowałem coś takiego zrobić w SW, jednak pliku od producenta nie chce mi SW zaimportować , za to plik z Crosspectrum bez problemu czyta.

może ktoś by chciał żeby mu przesłać oba pliki do porównania?

można by ocenić ile są warte pomiary fabryczne. tu zakładam jako referencyjne pomiary wykonane w Crosspectrum.

zamiesc te pliki to je porownam

- Yoshi_80
- CASHpirovski - 1szt
- raven1985 - 1szt
- Marios - 1szt.
- Hermes -1szt
- jamess8 - 1szt
- gas999 - 1 szt

Ostatnia edycja:
- Yoshi_80
- CASHpirovski - 1szt
- raven1985 - 1szt
- Marios - 1szt.
- Hermes -1szt
- jamess8 - 1szt
- gas999 - 1 szt
- dzabij - 1szt

Nie na temat...
jeszcze 2 godziny i będziemy negocjować bezpośrednio z Daytonem :D

Albo zamówienie z partexpress. Na razie brak odzewu z polinka, jeżeli do jutra nic nie dostanę to do nich dryndnę z rana.

Nie wiem czy PE wysyła bezpośrednio do Polski, czy czasem nie trzeba będzie tego załatwiać przez kogoś kto mieszka w USA albo Kanadzie.

474ujhyx95qbjlkevzjg_1421095064.jpg

25pqfp1b2sqwqlh0s5ns_1421095066.jpg

04taf4e1tn7lin2n3upw_1421095067.jpg

Powrót