Tak, głośnik idzie :mrgreen:volume301 napisał:1. Każdy głośnik idzie zregenerować ?
Szukaj na stx.pl, powinny być.volume301 napisał:2. Gdzie dostane głośnik GDN 14 SCX ? ( nie mogę znaleźć )
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak, głośnik idzie :mrgreen:volume301 napisał:1. Każdy głośnik idzie zregenerować ?
Szukaj na stx.pl, powinny być.volume301 napisał:2. Gdzie dostane głośnik GDN 14 SCX ? ( nie mogę znaleźć )
pewnie nie cierpliwy byleslklukasz napisał:ja nie polecam sposobu z nożykiem. Próbowałem i nie wyszło mi. Było nie równo i byłem strasznie nie zadowolony.
Takie moje zdanie.
| volume301, staraj sie zamieszczac fotki na zewnetrznych serwerach. np fotosik.pl lub imageshack.us | |
volume301, staraj sie zamieszczac fotki na zewnetrznych serwerach. np fotosik.pl lub imageshack.us
| zacznij placic za kozystanie z forum to bedziesz mial serwer jak na elektrodzie | |
Pawel S. napisał:zacznij placic za kozystanie z forum to bedziesz mial serwer jak na elektrodzie![]()
| Zapłacę jak będę miał mozliwośc wrzucenia załączników na forum... :mrgreen: | |