Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
CD 1.0 to jest bardzo kiepski glosnik. CD3.0 juz cos mozna z niego zrobic.
Generalnie nie wiem skad u Ciebie takie cisnienie na wstege. Brzmienie dalekie od idealu, mocno charakterystyczne. Dopiero naprawde topowe wstegi daja bardzo dobry dzwiek.
przy tak małym średnio tonowym musi być niskotonowy wysoko filtrowany i latania na pewno nie będzie , kwestia efektywności nie istnieje przy aktywności .
doczytaj co było wyżej , u mnie nie będzie dużych wychyleń.Tylko jest pewien problem z tymi głośnikami. Przy dużych wychyleniach generują słyszalne turbulencje powietrza z szczeliny cewki. Dla mnie to zupełnie dyskwalifikuje głośnik jako niskotonowy.
doczytaj co było wyżej , u mnie nie będzie dużych wychyleń.
Czyli tak jak pisał Pogromca problem latania pozostaje, choć on jest trochę deminizowany.
Kurcze.. Ja mam jedne kolumny na L22 i jedne na FW146 jako woofery i nie słyszę problemu. Moze czas skończyć z audio, głuchnę widocznie na starośćPrzy glosniejszym graniu problem wystepuje jak najbardziej.
na średnich będzie FR88EX , planowane podziały w zakresach 300-600
przecież pisałem ze nie mogę dawać głośników z bokuZapomnij, że uda się to pomierzyć i zazwrotkować z FW168 z boku.