Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie, zresztą to nie ja byłem pierwszy.ozeh napisał:Mam nadzieje Langusta, że nie obrazisz się za pożyczenie tego pomysłu?
Będzie dobrze. ARNy radzą sobię nawet w 30 mkw!ozeh napisał:Ma to grać w 18 mkw.
Cóż, od biedy możesz dać 0,7mm. Szkoda, że nie ma czegoś pomiędzy 0,7 a 1,2. Możesz zaszaleć i wziąć 1,2mm, no ale to trochę sztuka dla sztuki.Barthez napisał:Mam jeszcze pytanie w sprawie cewki na ARNa, czy może być nawinięta drutem 0,7mm? Bo Części będę zamawiał razem z kopułkami w Greltonie a tam 1mH mają albo 0,7 albo 1,2 mm , ale za 1,2 chcą chyba 24zł.
spokojnie wystarczy. ja mam 0,8mm z dexona i jest OKBarthez napisał:czy może być nawinięta drutem 0,7mm?
no to chyba trafilismy na zupelnie inne partie glosnikow bo wg mnie ten tonsil jest bardziej szczegolowy mimo swoich wadBarthez napisał:Visaton jest niezły, lepszy od GDWK 11/100, którego mam w
drugich kolumnach.