• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

My na Audio Show 2017

• Autor wątku Autor wątku Meteo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Haha spoko

- - - - - aktualizacja - - - - -

Dodam tyle, że planowałem w tym roku zajrzeć na Audio Show, ale zawsze coś. W przyszłym roku sie spotkamy😉👊

bede niestety/stety z dziewczyna

Wasze kobiety juz wiedza ze to bedzie blad... ale ona jeszcze nie wie i nikt jej nie wytlumaczy

To zależy od kobiety, jak lubi słuchać muzyki to powinna przetrwać i nawet się dobrze bawić :)

Pamiętam (2007r lub 2008r) jak Qestera żona z którą spotykaliśmy się co jakiś czas na korytarzu w Sobieskim, opowiadała o sprzęcie, dźwięku który słyszała w jakimś tam pokoju... Ona nie była tam z przypadku :)

no wlasnie. One nie byly z przypadku. moja bedzie z ciekawosci :p chyba za duzo tych dziewczyn bylo na fotkach :/

Tak :) w czwartek jak co roku już ekipa się zbiera :) ja będę koło 1 w nocy ale Marian pewnie wcześniej :)

Ja z Bocianem chcemy być jak najszybciej.
Czekamy jeszcze na info od której godziny pokój będzie dostępny.

Ja teraz bede w piatek wieczorem, musze byc w piatek jeszcze w pracy... ale na afterek sie załapie ? :D

panowie, da sie tam wjechac na chwile do garazu? czy musze sie rozladowac przed hotelem?
nie sa ciezkie ale troche sprzetu bedzie

Jak będzie miejsce to tak, ale ten parking jest płatny 10zł za godzinę.
Z drugiej strony warto dać te 10zł (bo przecież dłużej nie będziesz się wypakowywał) i mieć spokój.

Ostatnia edycja:
Panowie, orientuje się ktoś gdzie najbliżej i najlepiej zostawić auto przy Narodowym na strzeżonym w sobotę?

Po prostu na Narodowym :)
Jest parking na samym stadionie: Parking podziemny. Wjazd od strony ul.Wybrzeże Szczecińskie. Koszt 25zł/dzień.

Wrzuciłem parę groszy, nie wiem czy zajrzę bo ostatnio kompletny brak czasu.
Będę czy nie, MOCNO TRZYMAM KCIUKI ZA WAS!

Powrót