• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

My na Audio Show 2017

• Autor wątku Autor wątku Meteo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Osoby, które wpłaciły na rzecz pokoju AVS, a nie posiadają jeszcze odznaczenia 'donator' proszone są o kontakt ;-)

bede niestety/stety z dziewczyna

Wasze kobiety juz wiedza ze to bedzie blad... ale ona jeszcze nie wie i nikt jej nie wytlumaczy :p

jak juz pierwszego dnia sie wynudzi to gdzie ja wyslac kolejnego dnia? :D
a moze i ktos z Was musi byc z kobieta? :D

Będę z kobietą, o ile ona potrafi przetrwać takie tematy, czasem coś ją coś nawet zaciekawi, tak czy siak to trochę mi jej żal po całych dwóch dniach tej batalii :D
Gdzieś je najwyżej wyślemy Paweł :P

Ja na weekend AVS dostałem dwóch synów pod opiekę.. słabo więc wygląda zwiedzanie.. coś jeszcze pokombinuję - brakuje jakieś sali zabaw na tych wystawach...

Aktualizacja listy:

1. Gokar - laptop, DAC, kable głośnikowe
2. marian - kolumny 2way MLTL (nie ukończone w 100%, ale grają), 2 absorbery + stojaki, RTV-ka (ta co rok temu), kable głośnikowe, interkonekty, przedłużacz
3. Bocian - monitorki Y1 Akkusa + standy, kable głośnikowe, oświetlenie, przedłużacz
4. Micwoj - monitorki 2way 18 FGX+PCX wg projektu Lusztiego, 3 stoliki
5. Paweł S. - kolumny omnipolarne, monitorki 14 MCX+ ALX, Uniamp, plexi do etykiet 105x148mm (7szt. poziomych, 6szt. pionowych)
6. Meteo - hybryda IOTA-CD z lampami E88cc na wejściu, 2 monobloki DOGC-H, końcówki mocy na pokaz, wózek
7.Tomekk - monitory 3way, Sub na Eminence LAB12 (stan surowy) + hypex ds 8.0, bufor do suba, laptop, kamera, aparat, sprzęt do neta, statywy, naświetlacze, kable, striming live
8. LuSzTi - jak się uda to mały dwuwymiarowy dyfuzor QRD

Nie wiem co z tymi etykietami, czy zrobi to jedna osoba czy każdy będzie drukował osobiście.
Jeśli ktoś ma możliwość drukowania to niech da znać.

Muzyka będzie z plików lub z Tidala.
Osoby zainteresowane proszone są o przyniesienie własnej muzyki na pendrajwie, najlepiej konkretnych, uprzednio wyselekcjonowanych.

Aparatu nie mam, pozbyłem się ;) - pomylka.

Ja mogę cos druknac.
Jak opracujecie dokumenty i podeślecie w PDF najlepiej, to jedziemy.
Mam kolorowy laser.

Ok, to ja dziś wyślę poglądowy opis (bo nie znam się na tych programach do drukowania, ale w Paincie wymiatam :D ).

A jaki dokładnie wymiar mają być etykiety, chodzi o rozmiar karteczek, to wrzucę propozycje.

Panowie wystawiający.
Podajcie dane techniczne na czym są te projekty, plus opis lekki.

Ostatnia edycja:
Nie znam wszystkich parametrow ;-/
Do kolumn jeszcze obietosc bylaby fajna.

btw.
7ce8a9dab1ba2d36f73625df6265dcfc_1510687712.jpg
9115dc28d78e9c1ced932f6c6245f790_1510687714.jpg

Moze ktos zabrac pomaranczowa folie badz plexi? :)
Tak jak na filtrach do lamp.

"Małe 3-way"
- Audax TW025A28 / Vifa NE123W-04 / SBA SB17CRC35-4 + MB Dayton Audio SD215-PR
- fornir modyfikowany heban makassar
- zwrotnica: Luszti PLS HELP
- projekt i wykonanie Luszti / tomekk_
- litraz ~18L netto

"subik"
- Eminence Lab 12
- Hypex DS8.0
- closed
- litraz ~44L netto