• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

My na Audio Show 2017

• Autor wątku Autor wątku Meteo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
gratulacje za przygotowanie pokoju. wyszło naprawde dobrze;)
marian, te Twoje małe MLTL + sub robiły robotę;)
Miny osób które dowiadywały się co gra...bezcenne:)

Parę fotek z niedzieli:

Jakość wyszła słaba, bo wziąłem kijowy obiektyw żeby mieć szeroki kąt :(

Sporo było (normalnych) ludzi (nie obrażając "audiofili" pełną gębą omijających nasz pokój gdy tylko zobaczyli kartkę z napisem "DIYaudio") którzy byli zachwyceni jakością dźwięku w porównaniu z innymi pokojami.
Niektórzy nawet po chwili odsłuchu szybko wychodzili z pokoju aby zawołać znajomych :)
Szok i niedowierzanie.
Jeden to nawet płakał ze śmiechu wspominając o cenach niegrających sprzętów w innych pokojach.

marian, te Twoje małe MLTL + sub robiły robotę

Bez suba też grały spoko (a po pomiarach i nowej zwrotce zagrają jeszcze lepiej).
Kilka osób chciało kupić ale odmawiałem tłumacząc że są nie dokończone... a takich niedokończonych nie chcę oddawać.
Po za tym ja je dopiero złożyłem, chciał bym ich jeszcze posłuchać :p

Sub robił robotę.
Niestety w miejscu w którym stał za cholerę nie udało mi się zgrać go fazowo z kolumnami, dlatego sub grał tylko przy muzyce filmowej lub gdy włączaliśmy z nudów umpa umpa :)

Nasze dziewczyny tańczyły w wejściu do pokoju.
Mina przechodzących ludzi bezcenna :D

Zresztą dziewczyny dobrze się spisały.
Były takie momenty że nie dało rady wyjść z łazienki, tylu ludzi stało w przejściu aby zobaczyć co gra.
Stojąc na korytarzu czasami przy naszym pokoju tworzył się zator.

I wtedy wlaczyl sie sub, hehe.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Ze ludzie tego sluchali, jestem pelen podziwu.

Działa :)

Ten utwór jest na setliście?
Jak się nazywa?

Ostatnia edycja:
Co tak oszczędnie piszecie o AVS i tak mało wrzucacie relacji foto, nie mówiąc już o obiecanym zapisie wideo. :(

Co tak oszczędnie piszecie o AVS i tak mało wrzucacie relacji foto, nie mówiąc już o obiecanym zapisie wideo.

No właśnie sam się zastanawiam gdzie (chodzi o temat) opisywać wystawę nie wliczając naszego forumowego pokoju.
Tutaj piszemy o naszym pokoju, więc...

Niech jakiś mod się wypowie :)

Jeszcze fotka ,,z biodra" do kompletu

Ooo, witamy sąsiada.

W aparacie Bociana.
Znając Bociana nie prędko zobaczymy te zdjęcia :)

Może mi ktoś podpowiedzieć tytuł tego utworu z prezentacji a może na jakiej płycie go znajdę? Niby znany, ale kuźwa nawet w sklepie z płytami koleś ręce rozłożył 😀

Powrót