i nie czytalo i nie nagrywalo
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
szczerze? a niech mi sie spali ten caly zlom - przynajmniej nie bedzie mnie gryzlo, ze wydaje niepotrzebnie pieniadze na lepsza maszyne, a tak bede zwyczajnie zmuszony...Lepiej wydać ok. 200zł na zasilacz ( zależy jaki sprzęt ) niż potem, za nową płytę, procesor lub po prostu cały komputer![]()
Pawel S. napisał:takero, tutaj nie chodzi o moc zasilacza ale o jego jakosc i solidnosc. osobie ktora niejest w temacie proponuje wyciagnac swoj zasilacz z kompa i porownac sama mase z np takim modecom'em FEEL - roznica jest ogromna
nie - roznica ponad kilograma w masie mowi sama za siebiegi napisał:Czy FEEL to nie była taka budżetowa wersja zasilaczy, która według ludzi na forach overclockerskich nie różni się za bardzo od codegenów i innych tracerów ?
pod jakim wzgledem? jak narazie najdluzej mi pracuje ale szybko zaczal chalasowac :/cudny90 napisał:Zasilacze modecoma feel 1 i 2 to nie wypał
hPawel S. napisał:pod jakim wzgledem? jak narazie najdluzej mi pracuje ale szybko zaczal chalasowac :/
dokladnie mam FEEL II 350Wtakero napisał:Sprecyzujmy o których feelach mówimy ?
takero napisał:
mi akurat to zaczelo przeszkadzac jakis czas temu i powymienialem wszystko w kompie na "ciche". komp chodzil calymi dobami bez chwili przerwy (teraz juz niema takiej potrzeby) wiec cisza byla kozystniejsza a no i zasilacz mial powod do grzania (athlon 2400, 2 dyski, 2 napedy, grafika, tuner TV i SB Live)cudny90 napisał:Paweł, pomijam hałas w tej chwili
powymienialem wszystko w kompie na "ciche"