Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wez odrazu CD do ucha
Zesrajan?
tylko że to radyjko nie jest w tym kolorze które ja potrzebuje. W mojej bmw jest podświetlenie pomarańczowe lub bursztynowe dlatego własnie z takim kolorem podświetlenia szukam radia
Do niebieskiego podświetlania mam alergię.
Blokada wygasa: 2038-01-19 04:14:07
Jeden z najlepszych tekstówa mozesz zacytowac? mam bana doBlokada wygasa: 2038-01-19 04:14:07
Widziałem kiedyś takie i było jakieś bure, szkliste i chrupkie w tym worku. Obawiam się, że na zauważalne efekty zabawy z tym czymś bez worka trzeba poczekać dobrą chwilkę... Płucny nowotworek nie wykluwa się w mig. Należałoby pocieszyć człowieka, że cierpliwości, efekty będą, będą...W starych kolumnach znalazłem takie coś zielone w worku,rozdarłem worek i wszystko wrzuciłem do obudowy. Efekt był mizerny :/
a mozesz zacytowac?
mam bana do
Blokada wygasa: 2038-01-19 04:14:07![]()
Ostrzeżenie za dyskusje nie na temat.
3.1.14. Zabronione jest publikowanie wpisów niezgodnych z tematyką danego forum lub wątku dyskusji.
3.1.11. Publikowanie wpisów nie zawierających merytorycznej treści, zawierających szkodliwe porady, porady nie będące próbą rozwiązania problemu oraz publikowanie identycznych wpisów następujących po sobie lub powtarzających informacje ujęte w toku dyskusji.
3.1.9. Zabronione jest rozpowszechnianie treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku do innych Użytkowników lub osób trzecich.
3.3. Użytkownik zobowiązany jest niezwłocznie wykonać polecenia moderatora.