Ale ten popyt wynika z niewiedzy/głupoty/manipulacji "biednych" audiofilów, czy jak to nazwać , którzy dają się nabijać w butelkę
A najbardziej mnie przeraża to, że doszły mnie słuchy, że właściciele firmy w to wierzą co piszą w podpisie.

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A najbardziej mnie przeraża to, że doszły mnie słuchy, że właściciele firmy w to wierzą co piszą w podpisie.
Stwierdził przecież tylko faktCytat Napisał irek Zobacz post W Krell-u nie ma nawet zrodel pradowych tylko rezystory do glownego zasilania, czyli beznadzieja, szumiaco brumiaca i niestabilna od napiecia zasilania.
Są różne zboczenia, włącznie z deopieszczniem lateksem i skórzanymi stringami. Ale dopieszczanie "klamotów w systemie, audiofilska biżuterią" to jest naprawdę wybryk natury.
Zaczęło się od pierścienia a zakończyło na tym "hi-endzie".
Gdzie tacy się rodzą?
Chłopaki...nie łapiecie ironii![]()
A do czego służy olej w transformatorze? Do smarowania przekładni.
Mam głośnik JL Audio 12w0v2. Leży u mnie w domu już ponad rok. Wziąłem go dzisiaj w rękę i coś mnie podkusiło żeby go sprawdzić. Poszedłem po miernik i sprawdzam czy czasami nie ma przejścia między plusem a minusem w głośniku bo chciałem go włożyć do bagaja. I tu mnie zadziwiło - jest zwara między + a - . Przed rokiem gdy go odkładałem do "szafy" był dobry.
I mam takie pytanie czy ten głośnik jest sprawny czy nadaje się tylko na śmietnisko?
[...]
A ja właśnie się zdziwiłem że miernik pokazuje mi zware w głośniku. Myślałem że plus i minus nie są ze sobą połączone.