Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czasem trafią się perełki, ale raczej do poczytania. Dyskusję także odradza,bo odbywa się na zasadzie "moja prawda jest bardziej mojsza".Bocznicę, po lekkim rekonesansie, omijam szerokim łukiem - i nie jest tak źle.
Także ubolewam nad tym, że to forum jets tak zaśmiecone tym całym audiofilizmem. Ale administratorom w to graj, bo wiecej postów= większe przychody z reklam. A że posty badziewne, to nic, reklamowany sprzęt takżeSzukałem informacji na temat różnych wysokotonówek i niektóre tamtejsze wątki, oczywiście po odfiltrowaniu pewnych "specyficznych" wpisów generowanych przez "specyficznych" forumowiczów, co w sumie nie jest trudne, niosą ze sobą wiele ciekawych i jak się wydaje przydatnych informacji.
Także poparta większym doświadczeniem, polecam m.in posty Krzyśka A, który wykonał kilkanaście kolumn, w większosci walsne projektu. Duzo tez sie mowi o DACach, a u nas jakos niewiele o nich słychac. To wszystko oczywiscie wsrod miliona zapytan jak upgraedowac zwrotnice.Porównując z "naszym forum" - tam jest jednak większa różnorodność.
I własnie to warto czytac. Ja czasme mam tak, ze "przelatuje" temat, wylawiam wypowiedzi np. misiomora, czytam je dokladnie i przelatuje dalej. I załuje, ze "te kilka osob" nie przejda do nas, oba fora by na tym skorzystały.Mniej podejścia stricte technicznego (poza kilkoma osobami),
Proszę Cię, nie nadziej sie tak jak ja na opinie, ze cos komus dobrze gra. Niedawno Ravern u nas pisał, że jego guzik obchodza opinie innych ludzi. Wydaje się to nieco paradoksalne (bo czym sie kierowac przy wyborze głosnika, jak nie opiniami osob ktore go sluchaly), ale to jest racja - kazdemu moze zagrac inaczej, a pomiar bedzie taki samale przekrój informacji na temat różnych przetworników (i generalnie tyczy się to nie tylko samych przetworników) jednak większy niż "u nas".
w sumie ten post nic nie wnosi, ale tak sobie chciałem popisać | ![]() |
Przesłuchałem już sporo kolumn i miałem wiele głośników. Dziedziną Audio interesuję się od ponad 20 lat i może melomanem nie jestem, ale naprawdę wiem, co to jest dobre granie i takie mi się właśnie podoba, jakie stworzyłem, bo scena przed kolumnami jest super, oczywiście można troszkę odpłynąć podczas odsłuchu oryginalnej płyty CD.
... Jeśli dobrze zrozumiałem słowa poety, jakiś grzeczny, praworządny i czujny ten sprzęt. Bez oryginała nie ma odpływania, a co, dobrze że prądem w słabiznę za karę nie kopie.można troszkę odpłynąć podczas odsłuchu oryginalnej płyty CD
20 lat się zajmuje?
I tak najbardziej mu się udała obudowa. Widzieliście tą farbę na krzywo sklejonej, gołej wiórówce? Po prostu ogieńdym, konstruktor pierwszej próby
a na koniec polakierowane lakierem do jachtów.![]()
Autor tych skrzynek jest moim faworytem w tej dziedzinie...