• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

najlepsze hasełka\wypowiedzi na forum

Hehe, elektroda. Może tylko 10% postów jest wartościowych. Aż się dziwię - mi się nie chciało robić nowego zdjęcia to od razu wywalili, a tu taka ignorancja. Jedno zdanie jest pewne:
"Dobrze mówili że na elce buraki są krytykujacy konstrukcje :D koniec tematu :P"

Jedno zdanie jest pewne:

Nie prawda, to zależy od konstrukcji, gdy jest kiepska to się ją krytykuje a dobre pochwala... a zauważ jaki poziom konstrukcji jest na elce (osób tylko z elektrody, nie wliczając w to ludzi z DIYaudio, którzy też tam pokazują konstrukcje, ale się nie udzielają w innych tematach) a jaki na DIYaudio. Wtedy można dojść do wniosku że większość konstrukcji jest krytykowana, bo jest po prostu kiepska.

Gość nazwał mnie burakiem bo się zezłościł że nie został pochwalony tylko zjechany, ale to również dzięki jego braku skromności i wychwalania się jaki to On niby nie jest elektronik.

To mi przypomina akcję z przed dwoma laty :)

Hehe, przypomina mi trochę temat subwoofera w obudowie od pralki, no może tam akurat wszyscy byli w miarę mili :)

Nie prawda, to zależy od konstrukcji, gdy jest kiepska to się ją krytykuje a dobre pochwala... a zauważ jaki poziom konstrukcji jest na elce (osób tylko z elektrody, nie wliczając w to ludzi z DIYaudio, którzy też tam pokazują konstrukcje, ale się nie udzielają w innych tematach) a jaki na DIYaudio. Wtedy można dojść do wniosku że większość konstrukcji jest krytykowana, bo jest po prostu kiepska.

Gość nazwał mnie burakiem bo się zezłościł że nie został pochwalony tylko zjechany, ale to również dzięki jego braku skromności i wychwalania się jaki to On niby nie jest elektronik.

To mi przypomina akcję z przed dwoma laty :)

Goś wyjątkowo niecierpliwy, w 2 minuty to nawet pogotowie ratunkowe nie przyjedzie :D

Witam
Mam pytanie dotyczace nadajnika. Od czego w takim nadajniku zalezy ilosc rezystorow, kondensatorow i innych czesci i ich rozmieszczenie na plytce ? Rezystory wiem ze mozna policzyc z prawa ohma. R=u/i ale w tym wypadku jak bym chcial to policzyc co mialbym wstawic za I ?

nie z elektrody :)

Aukcja:
http://allegro.pl/show_item.php?item=3439673254

Moje zapytanie:
"Czy problemem jest uruchomieni miniwieży i sprawdzenie czy jest sprawna? Jestem zainteresowany zakupem, ale interesuje mnie tylko sprawny sprzęt."

Odpowiedź...
"Jeżeli jest pan zainteresowany zakupem, możemy spróbować sprawdzić wieżę, jeżeli będzie sprawna wiąże się to z podniesieniem ceny."

To są jakieś jaja...

Obie wieże są sprawne "inaczej",jeśli sprzedający poradził sobie z wystawieniem aukcji to tym bardziej dał by radę aby włożyć wtyczkę do "gniazdka":)

Gość wie że są niesprawne, gdyby były sprawne wystawił by pewnie za więcej.

A jaki problem to sprawdzić? Po prostu chciał szybko wystawić, myślał że mu szybko zejdzie a przy tym jeszcze nie będzie zwrotu, bo mogło być uszkodzone, bo w aukcji jest napisane Panie, że nietestowane.. :)

Powrót