trzeba bylo zacytowac - usuneli
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam, produkuje ktos moze dystanse z forum?
Pozdrawiam!
Z forum nie ... ale z mdf-u kilku użytkowników potrafi rzeźbić ...
nie wiem czy to smieszne czy ja juz taki zmeczony | ![]() |
nie wiem czy to smieszne czy ja juz taki zmeczony
Chcę kupić głośniki do komputera (pc) http://allegro.pl/glosnik-niskotonowy-dibeisi-20cm-200w-91db-8ohm-i3557079027.html i chcę wiedzieć czy będzie potrzebny do tego wzmacniacz czy będzie grało dobrze itd?
marian uwierz, te artykuly w gazetach są sponsorowane. Tak sie to odbywa w każdej branży, artykuly to pestka, standard. Takie rzeczy dzieją sie również przy wszelkiego rodzaju nagrodach na targach, konkursach, tytułach "teraz polska" itp. Wszystko jest ustawione i umowione juz wczesniej. Nikt nie ma interesu zeby podcinać gałąź na której siedzi.
Dobre produkty same się bronią.
dokładnie tak. i nie musi administrator tego forum dorabiać na chama ideologii. Pan Yoshi chyba się starzeje.
Ja przykladowo tez jak nie chce mi sie wstac do sprzetu uzywam regulacji glosnosci z Jplay-a na wszelki wypadek - nie slysze roznic.
Uzywalem tez regulacji systemowej poprzez Foobara na ktorym gram poprzez Jplay - tez nie slysze wplywu na jakosc tej regulacji glosnosci.
Dodam tylko ze slysze wyraznie kable USB, slysze roznego typu zegary, radzaje filtrowana w DAC-ach, rodzaje interkonektow i kabli, slysze ENACOM-y, generatory szumanna, wirtualne uziemienia, polepszenie filtrowania zasilan, slysze jakosc kabli zasilajacych i wiele wiele innych a jednak regulacji nie slysze. W moim mniemaniu regulacja cyfrowa jest bardzo dobra, duzo lepsza niz najlepsza regulacja analogowa.
Heh skąd macie "w pizdu kasy" ? ![]() Co to jest ? | ![]() |
CV to skrót od kolumny Cerwin Vega.
To tajemnica... tego gościa ![]() | ![]() |
=csbiczek