• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

najlepsze hasełka\wypowiedzi na forum

Spytaj gościa czy auto ma "walurek ,spoljer i 2x ariba" ...bo jak nie ma to nie robisz takik ..

Walurek , spoljer i ariba to tysz oryginalna pisownia wiesz - Niemiec jak sprzedawał to płakał (ze szczęścia )

Ostatnia edycja:
Nie na temat...
Mogliby pisać bass-owa to już lepiej wygląda

No nie wiem czy lepiej...
http://pokazywarka.pl/apostrof/

Pomijając już zasady odmiany obcych słów... Skoro mamy polski odpowiednik (nawet jeśli to zapożyczenie - z tego co wyczytałem to z łac. bassus , a nie z angielskiego bass), to powinno się go stosować. Nie mówimy przecież rover, tym bardziej rover'owa, tylko rower, rowerowa (wycieczka). Aby uniknąć niedomówień - mam na myśli oczywiście jednośladowy wehikuł napędzany siłą ludzkich mięśni, a nie markę samochodu. Skoro mamy swój bas, to i skrzynię możemy mieć basową.

Nie na temat...
Nie mówimy przecież rover, tym bardziej rover'owa, tylko rower, rowerowa (wycieczka). Aby uniknąć niedomówień - mam na myśli oczywiście jednośladowy wehikuł napędzany siłą ludzkich mięśni, a nie markę samochodu.
Uff...Bo już myślałem, że masz na myśli ped..., przepraszam, rowerową paradę ;)

Z elki :D
20_1233333026.jpg

Hahahaha ale się uśmiałem :D że ktoś się daje nabierać na takich naciągaczy.

A tam szkoda, ja sobie lubie czasem usiasc i poczytac, szczegolnie rozbawil mnie fragment o kierunkowosci bezpiecznika w obwodzie pradu zmiennego ;p
ale co tam, niech mysla ze slysza ;p nie odbierajmy im radosci

Powrót