• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Nowe stx'y relacja na żywo

zamawialem jak jeszcze nie bylo nowej wersji strony poprzez majla... napisalem ze che nową serie 22/120/8SC nawet sie o cene nie pytalem :D i podalem swoje dane.. odpisali mi ze paczka wyslana 1 grudnia ... i koszty przesylki 17zł cos tam... maja wyslalem we wtorek wieczorem... odp dostalem w Srode rano

sound wave a tobie to sie nie oplaca tam bradziej pojechac?? niz zamawiac ?? jak przesylka taka droga to taniej wyjdzie siep rzejechac np. rowerem :)

Cytuje:

"W kwocie pobrania zawierają się następujące składniki:
1.Za towar dla "MST" i "STX".
2.Za ptransport dla "Poczta Polska".
3.Za przygotowanie do wysyłki dla "MST" i "STX"[kilka złotych za opakowanie
dodatkowe lub zbiorowe].
4.Za pobranie gotówki i jej transfer dla "Poczta Polska"."

:D

no to teraz nie wiem... czy brać 2x 22 sc czy 1 x 27 sc ??? sprawa wygląda tak :
mam mały pokój ok. 9mkw - meble itd. no i chciałbym coś w miarę głośnego w BR ale mało moco żernego :P

Bo tak chcem sobie porównać SLS 10'' i jakiegośsuba na STX ;)

pomóżcie :P

ja kupuje na wolumenie ale zamawiam u nich mailem żeby dodali do tego co na wolumen jedzie :) nic nie płacisz dodatkowo a masz pewność że dostaniesz czysty zysk :) czeka w paczce z twoim imieniem i nazwiskiem :)

ja złożyłem zamównienie na 2x GDN 17-80-8 SS dziś o 19:30 i po 3 godzinach przyszło mi potwierdzenie.
Przesyłka ma zosać wysłana 8.12.
Zobaczymy co z tego wyniknie;)

barthez niechce nic mówić ale ten model ma najnizszy spl ze wszystkich :( ja bym szybko zmienił puki nie wysłali na 18/80/4SC. wogóle z tych małych zdecydowanie lepiej wyszły im 4 ohmowe. SC są glośniejsze a SS mają leprze charakterystyki.

Barthez napisał:
ja złożyłem zamównienie na 2x GDN 17-80-8 SS dziś o 19:30 i po 3 godzinach przyszło mi potwierdzenie.
Przesyłka ma zosać wysłana 8.12.
Zobaczymy co z tego wyniknie;)

Też dzisiaj dostałem potwierdzenie, że wszystko co zamówiłem zostanie wysłane 8.12 :-(

dostałem potwierdzenie ...

"Bardzo przepraszamy ale w przyszłości nie będą realizowane zamówienia poniżej 50 zł brutto.
Potwierdzenie przyjęcia zamówienia. [wyjątkowe]"

Sound Wave --> wiem wiem,ale potrzebuje akurat tych głośników.Mam je w monitorach i wiem jak grają.No chyba,że ta wersja różni się czymś od starej.

Mam pytanie a nie chciałbym zakładac drugiego topicu bo nie lubie zamieszania. Wiec co myslicie o 22/120/4SC ( wersja 4 omowa ) parametrami sie troszke rózni od wersji 8 omowej. Zastanwiam sie nad kupnem. Jak by był tak samo dobry jak 22/120/8SC to zamowie chyba jeszcze dzisiaj :) Dzieki za dopowiedź.

Daniel, parametry 4 i 8 ohmowych zawsze troszkę sie różnią ale ten 4 ohmowy też jest dobry.

[ Dodano: 2004-12-03, 16:39 ]
Sound Wave, irek i reszta narodu ;] co polecacie z STX'a na monitorki w stylu tych Grzesia ???

4 ohmowy mam mniejsze Xmax i z parametrow wynika ze moze byc w malej obudowie ale kosztem niskosci basu. Ja bym wybral zdecydowanie 8 ochmowy

overclocker: sam robie monitorki na gdn-14-50, mam juz pod nie bude tylko czekam na przyplyw kaski, a teraz sa po dwie dyszki wiec jak znalazł ;]

Powrót