Troche ciche są te malce z STX'a i troche mnie to martwi ...
[ Dodano: 2004-12-03, 17:13 ]

[ Dodano: 2004-12-03, 17:13 ]

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
radioaktiv napisał:overclocker: sam robie monitorki na gdn-14-50, mam juz pod nie bude tylko czekam na przyplyw kaski, a teraz sa po dwie dyszki wiec jak znalazł ;]
Maxi napisał:Sound Wave, jak zrobisz jakieś testy na tych SS to się nimi podziel bo mam zamiar na nich kolumienki zrobić i subika na 27...SS
niewiem jak to sprawdzałeś STX dla 27 podaje 9,6 dla wersji 8 ohm i 9,4 dla 4 ohm.... a dla 22 jest odpowiednio 5,1 dla 4 ohm i 7,7 dla 8 ohm zarówno dla SS jak i SCWydaje mi się, że na suba seria SC będzie lepsza ze względu na xmax 9,xmm. W SS jest tylko 5 z kawałkiem!!
Sound Wave napisał:niewiem jak to sprawdzałeś STX dla 27 podaje 9,6 dla wersji 8 ohm i 9,4 dla 4 ohm.... a dla 22 jest odpowiednio 5,1 dla 4 ohm i 7,7 dla 8 ohm zarówno dla SS jak i SCWydaje mi się, że na suba seria SC będzie lepsza ze względu na xmax 9,xmm. W SS jest tylko 5 z kawałkiem!!