wkurzony jestem tez ze nie moge sprawdzic drozszego modelu z 3D bo "okularow nie mamy rozpakowanych" !!!!!
Tak ci powiedzieli? Oj chyba się skapnęli, że ty nie chcesz u nich nic kupić i tylko oglądasz

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
wkurzony jestem tez ze nie moge sprawdzic drozszego modelu z 3D bo "okularow nie mamy rozpakowanych" !!!!!
Jak z tv korzysta cała rodzinka,jak u mnie to przez kilka lat różnica w rachunkach będzie spora.w jasny dzień zużycie 180-280W
VS 89W MAX przy ledzie
przeciez to mi polowe sciany zajmuje! to jest CHORE!bierz 50
Tak ci powiedzieli? Oj chyba się skapnęli, że ty nie chcesz u nich nic kupić i tylko oglądasz
akurat w przypadku tych TV roznica jest malaCoraz częściej stosowana praktyka klientów to obejrzeć w sklepie a kupić w internecie.
i wtedy 40" LED pobiera 30WJest przeciez coś takiego jak tryb energooszczędny.
Tylko w led-ach podają MINIMALNĄ wartość.
mozecie mi powiedziec gdzie tu logika?
Jeju Ty tak każdy sprzęt wybierasz?
ok - nazbieram i za rok kupieNajlepiej brać za gotówke.
pytalem i mowilem ze nie chce zadnego ubezpieczenia... babka takie bzdury gadala ze nic nie dalo sie zrozumiecJak postawisz sprawę jasno to wypiszą ten kredyt.
Paweł masz większe ciśnienie niż młodzi wybierający ich pierwsze głośniki do pierwszej konstrukcji![]()
Napisał Yoshi_80
Najlepiej brać za gotówke.
ok - nazbieram i za rok kupie
juz mi sie odechcialo
jak jutro w innym sklepie nie dostane normalnych rat to wezme od brata starego baniaka 28" (dziwne ze dopiero dzisiaj o nim wspomnial)
Kuman tylko kto zapłaci za wysyłke?
TV waży prawie 70 kilo
Nie no z ratami to ty nie kupuj telewizora. Dabyl ci wyjaśnił jak się ma sprawa z ratami 0% i taka jest bolesna prawda. Ja tam wolę nie mieć niż mieć na raty ale drożej.juz mi sie odechcialo
jak jutro w innym sklepie nie dostane normalnych rat to wezme od brata starego baniaka 28" (dziwne ze dopiero dzisiaj o nim wspomnial)
kupie najtańsza plazme panasa 42" i nie bede studiował tych pilotów