• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

o jakim samochodzie marzycie?

heh stepel masz racje sluzbowe dobre;] znajomy ma sluzbowa c5tke i sluzbowego partola wszystko mlodsze niz 1 rok ... wacha za free wszystko za free.... JA CHCEM TAKA PRACE!!!!!
pozdro

ty sie nie msiej z maluszka ja od trzech dni jezdze taki czerwonym potworem niestety ogrzewanie domu to sprawa droga i skads kase trzeba bylo wziazc nie ma mocnych ;)

umberto, masz racje.BMW serii 3 to fantastyczny samochód.Za nim oglądam sie bardziej niż za facetami.Miałam przyjemność nie raz jeździć BMW 320.To raczej dość realne marzenie,mniej realnym jest BMW M3. Może myślicie,że jestem płci żeńskiej i raczej g... wiem o samochochodach,ale to nieprawda.Samochody to moja pasja,a jazda nimi to druga najwieksza przyjemność jaką można mieć:)

Powrót