Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
heh stepel masz racje sluzbowe dobre;] znajomy ma sluzbowa c5tke i sluzbowego partola wszystko mlodsze niz 1 rok ... wacha za free wszystko za free.... JA CHCEM TAKA PRACE!!!!!
pozdro
ty sie nie msiej z maluszka ja od trzech dni jezdze taki czerwonym potworem niestety ogrzewanie domu to sprawa droga i skads kase trzeba bylo wziazc nie ma mocnych
umberto, masz racje.BMW serii 3 to fantastyczny samochód.Za nim oglądam sie bardziej niż za facetami.Miałam przyjemność nie raz jeździć BMW 320.To raczej dość realne marzenie,mniej realnym jest BMW M3. Może myślicie,że jestem płci żeńskiej i raczej g... wiem o samochochodach,ale to nieprawda.Samochody to moja pasja,a jazda nimi to druga najwieksza przyjemność jaką można mieć
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.