Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie mam strychucudny90 napisał:Wybierzcie się na wycieczke po strychu to zrobicie za flaszke![]()
nie rozumiem co w tym śmiesznego ?cudny90 napisał:Po prostu śmiać mi się chce, jak czytam, że obudowy do wzmacniaczy po 400zł chcecie robić![]()
takero napisał:nie rozumiem co w tym śmiesznego ?cudny90 napisał:Po prostu śmiać mi się chce, jak czytam, że obudowy do wzmacniaczy po 400zł chcecie robić![]()
Tego nie można rozważać na zasadzie żałosne czy nie, jak dla mnie możesz swojego wzmaka zapakować w muszlę klozetową i naprawdę nie będe miał nic przeciwko, jednak są ludzie o nieco bardziej wysublimowanym smaku i guście którzy chcą mieć dobrego wzmaka w ładnej budzie.brencik napisał:Nie tyle to śmieszne co wręcz żalosne... 400zł za kawałek metalu to lekka przesada... to tak jakby kupować rezystory po 10zł..
Bez urazy, ale to wygląda jak niedorobiony zasilacz z pracowni na polibudzie :|brencik napisał:Ja tam robie z alu samodzielnie. 3mm gruba.
http://www.brencik.neostrada.pl/pages/dscf8360.htm
http://www.brencik.neostrada.pl/pages/dscf8366.htm
dlatego wlasnie z dobra obudowa warto poczekac do uniampa na "full wypasie"gi napisał:Płacić za obudowę więcej niż za bebechy ?
Bez urazy, ale to wygląda jak niedorobiony zasilacz z pracowni na polibudzie
pewnie ze sie da - tylko ze bez anodowania mi wyjdzie ok 300zl (200zl alu + ok 100zl obrobka + wysylka na lakierowanie proszkowe)brencik napisał:I nei 400zl, bo to chore. Wystarczy chciec.
jak jestes mlody i masz pelno wolnego czasu to jak najbardziej. jednak teraz latwiej mi zarobic dodatkowe 20-50zl na dociete idealnie plyty niz znalezc 1-2 dni wolnego na zabawe w docinanie...brencik napisał:Takis takero madry a przypomnij sobei jak zachwalaales DIY jako dziedzine w ktorej tzreba robic tak zeby ciac koszty (plyty na budy ze starej mebloscianki , ktora moze nie jest muszla ale tez wyposazeniem domowym itp)... tiiaaa...
Wybacz jakoś zdjęcia.brencik napisał:Zrób ładniejsza. Zreszta wyglada tak bo jest niedokonczona (brak bokow i gory). Pozatym idealna, aluminium anodowane to jest to.
esh0 napisał: