• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Mi się wydaje że jest to GDWK 8/10/1 tylko że w jakiejś wersji eksportowej
Ten GDWK jakością nie grzeszy (a nawet można rzec jest kiepski), montowany w Feniksach wiec raczej wartość kolekcjonerska (?) Chociaż zazwyczaj było tak że wersje eksportowe i na rynek Polski różniły się jednak oznaczeniami cyfrowymi (oczywiście poza symbolem GTC). Pewnie arwas mógłby coś wiecej powiedzieć ;)

Te głosniki już są obgadane... :) Sam byłem zainteresowany, ale w tej cenie nie tylko już średnicy się wymaga od głośnika :)

Vife słuchałem z wpołaczeniu z SS9700 w konstrukcji Gipsiego... Gra to fajnie... ale... no własnie;) Sadze ze Seasy sa lepsze a niewiele droższe;)

ja je kupowalem po 190zl/szt - nowe!

glosniki idealne dla kogos kto szuka nie nachalnego basu i znakomitej lekkiej srednicy
sam bym kupil je jeszcze raz ;)

ale faktycznie za te pieniadze mozna poszukac czegos innego - chociazby RS180

Powrót