• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Przez chwile myślałem że ma 101, ale koni mechanicznych :D No ale już kilka razy wystawiano takie nówki 126p i też po tyle chodzą.

dopiero co o nim czytalem na demotach...
ale cena juz kosmos :/
taki samochod powinien trafic wprost do muzeum!

Ogarnijcie za ile jest juz maluch :-)
i ile osób to licytuje :]

---------- Post dodany o 11:19 ---------- Poprzedni post o 11:07 ----------

Nie na temat...
Sam bym włączył sie do licytacji, ale niesprawny/niekompletny pojazd to ja dziękuję; a ponad 160 osób się nabrało i nie widzi że "samochód" jest bez lusterek, jak "milicja" ich złapie to dostaną "mandata" dowód zabierze i dodatkowe koszta za przegląd, a to juz przekroczyło by mój budżet... :P

W tej chwili to licytują już chyba tylko tacy, co zastanawiają się czy postawić go między lamborgini a ferrari, czy między bentleyem a rolls roycem :D

Jeszcze z pół godziny i bańka pęknie jak w takim tempie będzie przebiegać licytacja.

Już pękła.

Nie no teraz już widać, że ludzie sobie żarty robią. Przecież od jakiegoś czasu oferty w niektórych działach (np motoryzacja) nie są traktowane jako zawarcie umowy.

Znowu mamy sie czym "chwalic". Sprzedajacy wystawil auto w dobrej intencji, mial nadzieje na prawdziwa licytacje. Napewno bylo kilku prawdziwych kupcow, ktorzy chcieli dac sporo za ten samochodzic. Ale pozniej naszlo polakow cebulakow i zepsuli fajnie zapowiadajaca sie aukcje. I jak tu sie nie wkurwic? Dno i 100 metrow mulu.

Powrót