http://allegro.pl/wzmacniacz-denon-pma-1520-rodzynek-klasa-a-i5944347323.html (WZMACNIACZ DENON PMA-1520 RODZYNEK !!! KLASA A !!!)
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zgadzam się z Tobą, ale mimo wszystko w tej cenie to i tak jest okazja w porównaniu do ceny sklepowej - prawie 6k PLN. | ![]() |
Jest to zrobione tylko po to aby klient zainteresował się ofertą, bo tanio. Oszustwo nie, ale chwyt marketingowy.
I bardzo dobrze myślisz. Ja bym tak zrobił gdybym naprawdę był nimi zainteresowany i chciał je kupić. Może koleś by się czegoś na przyszłość nauczył. | ![]() |
Tak zrobić nie można w tym przypadku chodź pomysł dobry, musiałaby być informacja, że cena jest za sztukę. Natomiast wg mnie tutaj obowiązuje cena za dwie, ponieważ jest to ewidentnie napisane o ofercie/opisie na dole że sprzedaje tylko dwie.. ![]() | ![]() |
Tylko że taka oferta jest niezgodna z regulaminem allegro, bo to manipulacja słowami kluczowymi. | ![]() |
Przyznać się kto kupił jedną sztukę? ![]() | ![]() |
Nie na temat...
Przyznać się kto kupił jedną sztukę? ![]()
hahaha, nie mogę, podsunęliście komuś pomysł i kliknął 1 sztukę ![]() | ![]() |