• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Okazje na ALLEGRO !!!

Za samo cwaniakowanie z rozbiciem na 2 sztuki nie powinno się to tutaj znaleźć.

Nie mówiąc już nawet o tym, że cena imho nie ciekawa.

Nie na temat...
A jakby mu na złość zrobić i kupić jedną sztukę. Ciekawe co zrobi z drugą...;) Może opuści cenę żeby się pozbyć.

Ostatnia edycja:
Nie na temat...
Ja nawet wiem kto to sprzedaje :) Ale oferta z ceną za sztukę to mało uczciwa propozycja

Nie na temat...
Panowie przesadzacie, przecież nie jest to oszustwo - informacja nie jest ani zatajona, ani ukryta małym druczkiem. W branży audio to normalna praktyka, że ceny kolumn podawane są za sztukę. Facet postąpił tak jak postepuje 90% dystrybutorów na świecie.

Jest to zrobione tylko po to aby klient zainteresował się ofertą, bo tanio.
Oszustwo nie, ale chwyt marketingowy.

A jakby mu na złość zrobić i kupić jedną sztukę. Ciekawe co zrobi z drugą... Może opuści cenę żeby się pozbyć.

I bardzo dobrze myślisz.
Ja bym tak zrobił gdybym naprawdę był nimi zainteresowany i chciał je kupić.
Może koleś by się czegoś na przyszłość nauczył.

Nie na temat...

I bardzo dobrze myślisz.
Ja bym tak zrobił gdybym naprawdę był nimi zainteresowany i chciał je kupić.
Może koleś by się czegoś na przyszłość nauczył.
Tak zrobić nie można w tym przypadku chodź pomysł dobry, musiałaby być informacja, że cena jest za sztukę. Natomiast wg mnie tutaj obowiązuje cena za dwie, ponieważ jest to ewidentnie napisane o ofercie/opisie na dole że sprzedaje tylko dwie.. ;)

Nie na temat...
Tylko że taka oferta jest niezgodna z regulaminem allegro, bo to manipulacja słowami kluczowymi.

Jeden woli brunetki drugi blondynki, tez mam mozliwosci grania z plikow ale mimo to i tak najczesciej odpalam plyty.

Nie wiedzą co dobre :P

Ripa zawsze można zrobić, ale to nie zmienia faktu, że i tak CD muszę kupić. Niestety pliczki w internecie są zazwyczaj średniej jakości w porównaniu do płyt CD wytłaczanych w Japonii.

Powrót