• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

PCB do UniAmpa

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Płytki doszły, dziękuje.

Wykonanie pierwsza klasa, no i są mniejsze niż się spodziewałem:

59214149ut9.jpg

:)

gi

Doskonale :) :) Teraz tylko czekać na PCB i podzespoły.
gi Jak uruchomisz UNIamp-a to daj znać jak poszło uruchomienie :) Pozdro!!

Z przesyłką zbiorczą czekamy jeszcze tylko na 1 osobę (nie mam na myśli Ciebie melisław - my mamy sprawę już dogadaną ;))...
Na indywidualne wpłacili już wszyscy ;D

Pawel S., nawet się nie przyznawaj. Następny w kolejności będziesz Ty :smile:

Żart oczywiście :smile:

Paweł S. Ale ale niech ta osoba już wpłaci i odrazu niech Quester wysyła do Ciebie PCB. Bo widze, że z bart210 zrobimy porządek na tym forum ;) :)

hmm a po co ci moje luty? ;>
Na razie nie mam radiatora wiec dzwieku nie opisze, ale jak bede mial chwilke to uruchomie.

[ Dodano: 2008-06-18, 00:15 ]
No i gotowe :)
Trzymajcie kciuki, ale jutro - pospiech przy uruchamianiu nie jest wskazany. Statystyki mowią, że najwięcej wzmacniaczy płonie gdy są uruchamiane w nocy i pod wpływem tzw. podniety ;)
wbyyz6.jpg

bprzem Nie ma to jak trzecia ręka :) :) Co do płytki paskudnie wyglądają te kondensatory na rezystorach ;) I dobrze, że zastosowałeś potencjometry precyzyjne. I tu duży plus odemnie :) Mam pytanie czy schemat i opis na PCB jest kontabilny z spisem elementów??

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót