Dobrze, że spytałeś. Sprawa właśnie wyjaśniła się już do końca
W dniu dzisiejszym wysyłam wszystkie PCB do
Pawła, a zatem sprawa płatności została zakończona (na zbiorczą przesyłkę wpłacili wszyscy). Ponieważ trzeba było jednak dorobić PCB (do KITów), więc zrobiłem kilka sztuk dodatkowo. Suma sumarum (biorąc pod uwagę niepoważne osoby z naszego forum i wspomnianą doróbkę na potrzeby KITów) mam w tej chwili 7 sztuk do rozdysponowania (a więc jeszcze kilku szczęśliwych posiadaczy PCB do UniAmpa mieć będziemy :lol

. Każdą płytkę z pozostałych 7 sztuk wysyłam
tylko bezpośrednio do zainteresowanego po dokonaniu płatności
z góry wg wyliczenia znajdującego się w tym wątku i na zasadach tamtym poście określonych. Na chwilę obecną lista wygląda tak:
1. hp01 - 1 szt.
2. funk19 - 1 szt.
3. mkul - 1 szt.
4.
Zostało 4 szt.
Każdy chętny na PCB do UniAmpa kopiuje listę wraz z informacją o pozostałych sztukach, dopisuje się i koryguje ilość pozostałych płytek.
Zaznaczam, że są to ostatnie dostępne płytki i więcej nie będę dorabiał (przynajmniej w najbliższym czasie) a zatem w momencie gdy licznik pozostałych płytek zejdzie do zera kończymy sprawę PCB do UniAmpa z moim udziałem
P.S. Proszę
hp01,
funk19 i
mkul o potwierdzenie chęci zakupu PCB w ciągu najbliższych dwóch dni. Brak potwierdzenia oznacza rezygnację z zakupu i płytki trafią do puli dostępnych.