• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

PCB do UniAmpa

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Ja bym się pisał na jedno trafko ale, że wyjeżdżam za 2 tygodnie za granicę na całe wakacje to nie wiem jak to będzie...jeśli by się szybko znalazło dodatkowe 4 osoby czyli całe 10 na zamówienie i zamówienie poszło by do realizacji to jeszcze zdążył bym przed wyjazdem przelać kasę za trafko bo nie wiem jak będę stał z czasem potem jak wyjadę i jak to będzie z dostępem do neta ;)
także ja się na trafko piszę, kaskę już odłożoną mam ;) ale zastrzegam sobie ze swojej strony jakieś delikatne poślizgi ze względu na sytuację...

Trafa
1. chico ------------ 1 szt.
2. Tanner ---------- 1 szt.
3. cudny90 ---------1 szt.
4. MariuszElektro---1 szt.
5. damiani-----------1 szt.
6. Wallker-----------1 szt.

a reszta zamawiających KIT'y i PCB? nie potrzebujecie trafa? ;) korzystajcie z okazji jak możecie :)

Znając historie innych zbiorowych zamówień to pewnie nie prędko. Poza tym mój znajomy nawinie je w jakimś wolnym czasie, bo jest zawalony produkcją - myślę, że w 2 - 3 tygodnie powinien dać radę.

Czekamy na 10 osob czy na minimum 10 osob?
Może wypadałoby dać date zakończenia zamówienia, zeby się ludzie w nieskończoność nie dopisywali :)

Wiec teraz pewnie uzbiera się szybciutko 10-15 osób, zrobi się zastój i wtedy będzie można dać jeszcze np tydzień dla pozostałych :)

kupie ostatnie PCB
PCB
1. funk19 - 1 szt.
2. mkul - 1 szt.
3. ryshard - 1 szt.
4. chico - 1 szt.
5. Krusz - 2szt.
6.zbyszek-1szt.

No to sprawę PCB mamy zakończoną - wszystkie wykonane płytki znalazły swoich właścicieli :).
Żeby nie robić bałaganu zamykam ten temat, natomiast założyłem nowy temat dotyczący transformatorów: LINK

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót