Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Prawie seas wyleciał z zawieszenie bo tak nim gm70 targał
Marian na after party chciał szyby powybijać...
...ale elektrownia nie dała radynawet prowizoryczna ingerencja Irka nie pomogła w pełnym napędzniu Mariana Wilsonów
A tak w ogóle, to Irek to fajny gość
sluchalem tez tl Hermesa na akuklonie potem na lampie, zdecydowanie z lampą było lepiej, dlatego zdziwilem sie troche jak Hermes napisał ,ze lampka tego nie napędziPrawie seas wyleciał z zawieszenie bo tak nim gm70 targał wiec woleliśmy Ci nie mówić. No ale wyszlo wiec juz wiesz![]()
+1A tak w ogóle, to Irek to fajny gość
BNa lampie nie było żadnej kontroli na dole. Niskie były mega rozlazłe i takie kluchowate![]()
Jedynie można było by zrobić harmonogram jak grają zestawy (coś na wzór jak było u sąsiadów) tylko może zmiany powiedzmy co godzinę
Na szczególną pochwałę zasługuje repertuar, popularny, zróżnicowany do którego można się odnieść.
Ja mam dokładnie te same odczucia. Zawsze dziwiło mnie, jak można słuchać ćwierkania ptaszków czy innych nadzwyczajnych zjawisk przyrody. W tym roku zabrałem swoje płyty, po wrzuceniu TOTO robiło się ożywienie w pokojach, chyba dlatego, że ludzie w końcu słyszeli to co znają. Nie rozumiem po jaki kij, oni puszczają taki badziew na tych prezentacjach, nie wiem może aby było bardziej audiofolsko.Zawsze irytowało mnie "plumkanie" bo nie mogłem ocenić sprzętu, głównie dlatego postawiłem sobie jeden cel - ma być coś innego, znanego i fajnego
Nie rozumiem po jaki kij, oni puszczają taki badziew na tych prezentacjach
Trochę na takie zacznę chyba chorować.
Zamieszczone przez marian
A tak w ogóle, to Irek to fajny gość
+1
Szkoda, że pierwszym atutem nie był dźwięk....Mieliśmy świetne hostessy, wizytówki z linkiem i logiem forum, krówki którymi dziewczyny częstowały w piątek i w sobotę.
Szkoda, że pierwszym atutem nie był dźwięk....