To znaczy jak mam to sprawdzić ? jak połaczyc oba kanały ?nastepnie sprawdzasz poprawnosc kalibracji laczac oba kanaly razem i klikasz PLAY i zaraz STOP
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To znaczy jak mam to sprawdzić ? jak połaczyc oba kanały ?nastepnie sprawdzasz poprawnosc kalibracji laczac oba kanaly razem i klikasz PLAY i zaraz STOP
Jak nastawie nagrywanie w windowsie na maxa to mi sie pojawia na żółto a tak to jest zielony . Odtwarzanie mam cały czas na 50% . Ale nie wiem czy mam poprawnie ustawiny JIGi syganl nie jest przesterowany?
nie miga na czerwono?
u mnie zeby bylo poprawnie oba sa na 6 lub na 9%
chyba zle napisalem
masz dwa kable + i -
polacz je ze soba
pomyliłem kanały lewy prawy
to akurat mozesz zmienic w programie![]()
Są dwa przełączniki SW1 i SW2 zobacz jeszcze raz na schemat . kombinacji jest 4 , tak mi sie wydaje , no chyba za sie policzy kombinacje OFF to wtedy 9masz 3 przelaczniki to razem 9 kombinacji
kombinuj
---------- Post dodany o 01:53 ---------- Poprzedni post o 01:45 ----------
tylko wprowadz odpowiednia wartosc konda
zgadza sie , ale jeszcze jest inny problem bo te -30dB to brak ekranowania , popatrzyłem na schemat i lewy kanał po ustawieniu jiga w pozycji kalibracja jest wolny i nie idzie na niego zaden sygnał . musze zaekranować jigawidze
referencyjny rez ma u ciebie 27om
hmm...
Łukasz], raczej przez rezystor referencyjny.przed kond referencyjny
raczej przez rezystor referencyjny
oczywiscie
juz poprawilem
masz swietny opis kalibracji
a jaka masz winde?
wez na off wszystkie inne zrodla dzwieku
jaką windę ? w domu mam schody .
A podobno to SW jest skomplikowany a te inne programy to prościzna ![]() | ![]() |