- Reakcji
- 0
Czy jest taka opcja, aby skontaktować się z Panem telefonicznie?Usłyszałeś jak brzmi kiepski projekt, z kiepską zwrotnicą i kupiłeś kolejne głośniki...![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czy jest taka opcja, aby skontaktować się z Panem telefonicznie?Usłyszałeś jak brzmi kiepski projekt, z kiepską zwrotnicą i kupiłeś kolejne głośniki...![]()
Dostałem midwoofery więc dokupiłem od razu tweetery i będą czekały. Ja naprawdę Pana rozumiem, nie rozumiem tylko trochę podejścia ,,po co Ci to? Po co robisz jak się nie znasz?" Odpowiedz jest prosta - bo chcę, bo mi się to podoba, bo chcę sie uczyć a to jest proces. Chyba nikt z członków tej grupy nie urodził się z wiedza, którą posiada na tym etapie, prawda?
Jest, ale nie daję porad przez telefon. Chętnie pomagam przez rozmowy na forum, aby również inni mogli skorzystać z konkretnej dyskusji.Czy jest taka opcja, aby skontaktować się z Panem telefonicznie?
Interfejs audio USB Behringer U-Phoria UMC202HD + Dayton Audio EMM-6Tylko to nie jest moje podejście. Moje podejście jest mniej więcej takie: ucz się od bardziej doświadczonych, żebyś nie musiał powtarzać ich błędów i tracić czasu na nieistotne rzeczy.