To są gniazda combo xlr/Jack.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To są gniazda combo xlr/Jack.
Ok. Dziękuję. Odezwę się jak już zrobię pomiaryJak nie masz DATS, to nie kupuj, bo te same możliwości pomiaru będziesz miał z interfejsem audio.
Powoli, mozolnie do celu... Jeszcze części do JIGa i MOŻE do weekendu sie wyrobie z pomiarami albo chociaż z kalibracją tego całego szpejuPotrzebny prosty jig z rezystorem pomiarowym. Jest tego mase w sieci. Z interfejsem możesz wykorzystać wyjście słuchawkowe jako mini wzmacniacz.
https://diyaudio.pl/threads/prosty-arta-jig-box-do-interfejsow-studyjnych.650073/
No to dobra wiadomość. Arte pobrałem, dotąd używałem REW.Tu nic nie trzeba kalibrowac wlasciwie. Szczegolnie przy pomiarach z ARTA.
Zgadza sie, choc poprawny pomiar z petla referencyjna bedzie wymagal innych ustawien, ale zasadniczo jest nawet prostszy wykonaniu.Czyli na podstawie opisu, który przesłałeś w jednej z wcześniejszych wiadomości, w zasadzie pomiary głośników mogę już wykonać (oprócz impedancji)?
Ok. Chętnie poczytam jak to zrobić jeżeli będziesz miał chwilę, żeby to opisać.Zgadza sie, choc poprawny pomiar z petla referencyjna bedzie wymagal innych ustawien, ale zasadniczo jest nawet prostszy wykonaniu.