• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pomoc merytoryczna przy renowacji.

Pamiętaj by że zbiornika kompresora spuszczać regularnie kondensat
DObrze że przypomniałeś :D szklanka soku już była... całe spodnie se uwaliłem :D

Mały update :) separator wody przed piaskarką, wypiaskowane kolejne dwie części oraz fotka z firmy gdzie silniki prostują :D

Ostatnia edycja:
Zdarza się... dziś wyspawana na zicher cała ramka. teraz kółka żeby to stabilne było :) i montaż już całości. Sprzęgło musiałem zwrócić bo pomyliłem wymiary 25mm / 1cal (25.4mm) i te 4 setki zawaliłem :D

Wracamy do zajęć z renowacji powoli... bo pogoda nie pozwala....

Ale na ukończeniu projekt którym się będzie lepiej piaskowało :)

Szacun kolego ja kilka lat temu kupiłem VS 1400 w bardzom kiepskim stanie i odnowiłem ale nie do końca samemu...

Szacun kolego ja kilka lat temu kupiłem VS 1400 w bardzom kiepskim stanie i odnowiłem ale nie do końca samemu...

Zamysł jest taki że po skończeniu tej renowacji marzy mi się kupić starszy motocykl typu kawasaki GPZ500 i zrobienie pod siebie :D połączenie klasycznego wyglądu z nowością :)

Szybki test spalinowej sprężarki :D od 3.5bar do 7.5bar 50 litrowy zbiornik w 13 sekund :D co daje nam 920 l/min

No to lecimy.
Dokupiłem z maszyn małą myjkę do części żeby ze smarów umyć... i wsypałem resztę kulek szklanych do kabiny i po 7 godzinach roboty... takie efekty - proszę o komentarze :)

Ostatnia edycja:
Powrót